Palveluluokkien asettaminen
Päivitetty tällä viikolla

Käyttämällä palveluluokkatoimintoa voit jakaa tarjotut palvelut eri luokkiin ja saada varausverkkosivustosi organisoidummaksi. Tee koko varausprosessista entistäkin helpompi asiakkaillesi!

Palveluluokan luominen

1. Avaa Asetukset - Varasto - Palvelut ja napsauta valkoista painiketta Lisää uusi luokka.

2. Täytä uuden luokan nimi (esimerkiksi Miehille) ja kuvaus ja napsauta Tallenna-painiketta.

3. Vastikään luotu luokka on automaattisesti luettelossa.

Voit säätää luokkien järjestystä pitämällä pisteitä vasemmalla ja vetämällä valittua luokkaa ylös tai alas.

Uuden palveluluokan luominen Reservio Business -sovelluksessa

Voit luoda uuden palveluluokan myös mobiilisovelluksen kautta:

1. Napsauta ensin alapalkin Valikko ja valitse Palvelut.

2. Napsauta sitten sinistä Luo-painiketta.

3. Valitse Lisää uusi luokka, täytä nimi ja kuvaus ja vahvista uusi luokka Tallenna-painikkeella.

Palvelujen osoittaminen luokkaan

1. Avaa tietty palvelu, jonka haluat määrittää luokkaan.

2. Otsikon Category (Luokka) alla näet, mihin luokkaan palvelu on tällä hetkellä määritetty. Jos haluat muuttaa sitä, napsauta oikealla olevaa nuolta ja valitse, mihin haluat siirtää palvelun. Muista lopuksi tallentaa muutos.

Hyvää työtä! Asiakkaasi näkevät, että tämä palvelu sisältyy asianmukaiseen luokkaan.

Palvelujen määrittäminen kategoriaan Reservio Business -sovelluksessa

Voit määrittää palvelut kategoriaan myös mobiilisovelluksen kautta:

1. Napsauta ensin alapalkin Valikko ja valitse Palvelut.

2. Avaa sitten tietty palvelu ja napsauta kynä-kuvaketta Category-otsikon vieressä.

3. Voit valita koko kategorialuettelosta, mihin haluat siirtää palvelun - napsauta valitun kategorian nimeä.

VINKKI: Haluatko lisätä uuden palvelun, mutta et tiedä, miten se tehdään? Klikkaa tästä ja ota selvää.