Kuinka lisätä palveluita
Päivitetty tällä viikolla

Yksi varausjärjestelmän tärkeimmistä osista on asiakkaille tarjottavien palvelujen asetukset. Voit lisätä uusia palveluita Asetukset - Varasto - Palvelut. Lisätietoja niiden muokkaamisesta tai poistamisesta saat täältä.

Uuden palvelun lisääminen

1. Napsautapalveluiden yleiskatsauksessa jo luotujen palveluiden luettelon yläpuolella olevaa sinistä painiketta Lisää uusi palvelu.

2. Täytä sitten kaikki tarvittavat tiedot:

• palvelun nimi , jotta asiakkaasi tunnistavat sen helposti,

• voit myös jakaa palvelusi luokkiin,

• valitse väri , jolla erotat palvelun kalenterissasi,

• kirjoita seuraavaksi kuvaus palvelusta (asiakkaasi näkevät tämän kuvauksen varaussivustollasi),

• määritä kesto-kenttään , kuinka kauan palvelu kestää,

• tärkeä ruutu seuraa - Asiakkaat voivat varata palvelun verkossa (varmista, että painike on vihreä, muuten asiakkaat eivät näe tätä palvelua varaussivustollasi),

• määritä hinta niin, että asiakkaat tietävät etukäteen, kuinka paljon he maksavat palvelusta,

• määritä seuraavassa laatikossa palvelua tarjoava henkilökunta - napsauta vain muokkausruudukkoa,

• viimeisessä laatikossa voit lisätä kysymyksen, johon asiakkaat voivat vastata varauksen yhteydessä. Tämä kenttä ei ole pakollinen, joten asiakkaat voivat tehdä varauksensa täyttämättä sitä.

3. Kun olet tyytyväinen palvelun asetuksiin, napsauta Tallenna-painiketta, ja palvelusi on valmis.

Uuden palvelun lisääminen Reservio Business -sovelluksessa

Voit lisätä uuden palvelun myös mobiilisovelluksen kautta. Napsauta ensin alapalkin Valikko ja valitse Palvelut. Napsauta sitten sinistä Luo-painiketta, valitse Lisää uusi palvelu, täytä kaikki tarvittavat tiedot ja vahvista tämä uusi palvelu Luo-painikkeella.

VINKKI: Haluatko jakaa palvelut kategorioihin, jotta varaussivustosi olisi organisoidumpi? Klikkaa tästä ja katso, miten se tehdään.