Miten voin jakaa varauslinkin?
Päivitetty tänään

Kun jaat varauslinkkiä, sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Voit joko jakaa varaussivustosi URL-osoitteen tai yksittäisten palveluiden ja henkilökunnan linkin.

Varaussivuston linkin jakaminen

Löydät varaussivustosi linkin (URL-osoitteen) Verkkovaraus-välilehdeltä - Hanki varauksia. Napsauta sitä ja liitä se haluamaasi paikkaan. Voit myös ladata ja jakaa varaussivustoosi johtavan QR-koodin.

Tutustu myös varauspainiketta koskevaan oppaaseemme.

VINKKI: Päivitä Pro-pakettiin ja vaihda vaivattomasti Reservion logo QR-koodissasi omaan logoosi. Lataa vain logosi, poista Reservion brändi ja katso, kuinka ainutlaatuinen logosi loistaa QR-koodisi sydämessä!

Yksittäisten palvelujen, tapahtumien ja työntekijöiden linkkien jakaminen

Napsauta Kalenteri-välilehdellä vasemmassa yläkulmassa olevaa Luo uusi -painiketta. Kun uusi ikkuna avautuu, napsauta Varauslinkki-painiketta nähdäksesi kaikki jakamisvaihtoehdot.

1. Yläosassa on painike, jolla voit jakaa varaussivuston.

2. Keskimmäisessä osassa ovat yksittäiset tarjoamasi palvelut tai tapahtumat.

Voit kopioida linkin, joka johtaa valitun palvelun tai tapahtuman yksityiskohtiin varaussivustollasi, ja lähettää tai jakaa sen sitten minne haluat. Tai voit napsauttaa Jaa-painiketta valitaksesi edistyneet jakamisvaihtoehdot.

• Jos tarjoat yksittäisiä palveluja (et ryhmätilaisuuksia), voit myös lisätä henkilökuntaa valitsemaasi palveluun. Asiakas, joka napsauttaa jakamaasi linkkiä, siirtyy palvelun yksityiskohtiin tai, jos valitset työntekijän, suoraan varausprosessiin. Tämän ansiosta hän vain valitsee päivämäärän ja kellonajan, ja varaus on valmis.

3. Alimmassa osassa ovat yksittäiset työntekijät.

Voit yksinkertaisesti kopioida linkin, joka johtaa heidän profiiliinsa varaussivustolla. Tai voit napsauttaa Jaa-painiketta valitaksesi laajennetut jaetut vaihtoehdot.

• Täällä voit myös lisätä työntekijän palveluun, saada QR-koodin ja jakaa linkin helposti sosiaalisessa mediassa.

Varaussivuston URL-osoitteen jakaminen Reservio Business -mobiilisovelluksessa

Löydät linkin varaussivustoosi Markkinointi-osiosta . Napsauta Hae varauksia ja jaa varauslinkki asiakkaillesi.