Voinko linkittää Reservion verkkosivuilleni?
Päivitetty tällä viikolla

Totta kai! Reservio voidaan linkittää verkkosivuillesi monin eri tavoin.

Verkkovaraus - Asennus - Hanki varaukset

1. Ensimmäinen vaihtoehto on sijoittaa verkkosivuillesi varauspainike, joka vie asiakkaasi Reservio-varaussivustolle.

2. Toinen vaihtoehto on jakaa varausverkkosivusto iframe-kehyksen kautta, jonka kautta asiakkaasi voivat tehdä varauksen suoraan verkkosivustollasi.

3. Voit myös jakaa varaussivustosi URL-osoitteen tai QR-koodin, joka johtaa varaussivustollesi.

Luo uusi painike Kalenteri-välilehdelle

Neljäs vaihtoehto on jakaa varauslinkki, varauspainike tai iframe, joka johtaa suoraan valittuun palveluun, tapahtumaan tai työntekijään.

• Nämä vaihtoehdot löytyvät Kalenteri-välilehdeltä napsauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa Luo uusi -painiketta.

• Kun uusi ikkuna avautuu, napsauta Varauslinkki-painiketta nähdäksesi kaikki jakamisvaihtoehdot.

• Valitse yksittäinen palvelu, tapahtuma tai työntekijä, jonka haluat jakaa, ja napsauta Jaa-painiketta valitaksesi jaetut lisäasetukset.

• Jos tarjoat yksittäisiä palveluita, voit lisätä työntekijöitä valitsemaasi palveluun. Ja jos haluat jakaa työntekijän profiilin, voit lisätä työntekijän tarjouksen.

• Kopioi sitten yksinkertaisesti QR-koodi tai linkki ja liitä se haluamaasi paikkaan. Mutta jos haluat käyttää varauspainiketta tai iframe-integraatiota, napsauta Hae varauspainiketta tai Hae iframe, muokkaa sen muotoilua, kopioi HTML-koodi ja liitä se verkkosivullesi (voit tehdä tämän itse tai webmasterin avulla).

Mistä varauslinkki löytyy Reservio Business -sovelluksesta?

Löydät linkin varausverkkosivullesi Valikko-osiosta . Napsauta Hanki varaukset ja jaa linkki asiakkaillesi.