Kaikki kokoelmatMarkkinointiHanki ajanvarauksia
Miten lisätä varauslomake sivustoosi
Päivitetty yli viikko sitten

Kaikki varausohjelmistomme suunnitelmat mahdollistavat varausverkkosivuston integroinnin verkkosivustoosi iframen kautta. Tämä integrointityyppi mahdollistaa varausverkkosivustosi esikatselun upottamisen verkkosivuillesi. Kun iframe on upotettu, verkkosivuillasi on ikkuna, jossa näkyvät samat tiedot kuin yleisellä varausverkkosivustollasi.

Miten iframea käytetään

Kun jaat tätä esikatselua, sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Voit joko jakaa ikkunan , joka näyttää varausverkkosivuston, tai voit jakaa ikkunan , joka näyttää yksittäisen palvelun, tapahtuman tai henkilökunnan sivuston (varausverkkosivustollasi).

Varaussivuston näyttäminen

1. Avaa Verkkovaraus - Asennus - Hanki varaukset.

2. Voit aloittaa luomisen napsauttamalla Get iframe -vaihtoehtoa.

3. Muokkaa sen kokoa (leveys ja korkeus).

4. Kopioi luotu HTML-koodi ja lisää se verkkosivustosi koodiin (ei ole väliä, käytätkö WordPressiä, Wixiä tai muuta sisällönhallintajärjestelmää). Jos et ole varma, miten se tehdään, yritä ottaa yhteyttä verkkosivustosi ylläpitäjään.

Yksittäisen palvelun, tapahtuman tai henkilökunnan sivuston näyttäminen

Seuraava vaihtoehto on jakaa ikkuna, joka näyttää valitun palvelun, tapahtuman tai työntekijän.

1. Nämä linkit löytyvät Kalenteri-välilehdeltä napsauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa Jaa linkki -painiketta. Avautuu uusi sivu, jossa on erilaisia jakamisvaihtoehtoja.

2. Valitse Varauslinkki-painike ja sitten yksittäinen palvelu, tapahtuma tai työntekijä, jonka haluat jakaa. Napsauta Jaa-painiketta valitaksesi kehittyneet jakovaihtoehdot.

3. Napsauta Hae iframe-painiketta, muokkaa sen kokoa, kopioi HTML-koodi ja liitä se verkkoon (voit tehdä tämän itse tai webmasterin avulla).

Asiakastilille kirjautuminen ei onnistu

Turvallisuussyistä iframe-ikkuna ei tarjoa asiakkaille mahdollisuutta kirjautua tilille suoraan verkkosivuillasi tai rekisteröityä Reservio-järjestelmään - he voivat tehdä sen yksinomaan alkuperäisellä Reservio-varausverkkosivustollasi.