Miten asiakkaani voivat varata ajan?
Päivitetty tällä viikolla

Helposti! Asiakkaat voivat tehdä varauksen varaussivustosi kautta, jonka voit jakaa verkkosivustollasi, sosiaalisen median profiileissasi tai esimerkiksi sähköpostitse.

Löydät varaus verkkosivustosi URL-osoitteen (tai toisin sanoen varauslinkin) Verkkovaraus-välilehdeltä - Asennus - Hanki varaukset. Napsauta sitä kopioi ja liitä sinne, minne haluat saada varauksia. Voit myös ladata ja jakaa QR-koodin, joka johtaa varausverkkosivustollesi.

Toinen vaihtoehto varauslinkkien löytämiseen on Luo uusi -painike, joka löytyy Kalenteri-välilehdeltä vasemmasta yläkulmasta.

• Kun uusi ikkuna avautuu, napsauta Varauslinkki-painiketta nähdäksesi kaikki jakamisvaihtoehdot.

Varaussivustolla ihmiset voivat valita tarjoamistasi palveluista ja tapahtumista. Voidakseen suorittaa varausprosessin loppuun he kirjautuvat asiakastililleen tai täyttävät tarvittavat tiedot.

Vahvistussähköposti lähetetään, jossa on varauksen tiedot, mukaan lukien yhteystietosi ja osoitteesi.

Mistä varauslinkki löytyy Reservio Business -sovelluksesta

Löydät linkin varaussivustoosi Valikko. Napsauta Hae varauksia ja jaa linkki asiakkaillesi.