Miten hallita tiettyjen päivien aikataulua
Päivitetty yli viikko sitten

Onko työntekijäsi lomalla tai ei ole käytettävissä tiettynä päivänä tai vain osan siitä? Reserviossa voit säätää yksittäisen työntekijän aikataulua yksittäisten päivien ja tuntien osalta.

Löydät tämän asetuksen Kalenteri-välilehdeltä - Henkilöstö-osio - valitun työntekijän oikealla puolella oleva nuoli - Hallitse aikataulua.

• Kun olet napsauttanut Hallitse aikataulua -vaihtoehtoa, voit helposti muokata tämän työntekijän saatavuutta.

• Valitse vain haluamasi viikko vasemmalla puolella olevasta kalenterista.

Sitten yksittäiset viikonpäivät näkyvät aikataulun kanssa.

Valitun päivän aukioloaikojen muuttaminen

• Voit yksinkertaisesti muuttaa valitun päivän aukioloaikoja napsauttamalla sen alkuperäisiä aukioloaikoja.

• Täytä uudet aukioloajat From- ja To-kenttiin ja napsauta Edit.

• Muista tallentaa muutokset napsauttamalla Finish.

Valitun päivän aukioloaikojen peruuttaminen

• Voit yksinkertaisesti peruuttaa valitun päivän aukioloajat napsauttamalla alkuperäisten aukioloaikojen vieressä olevaaristiä .

• Aukioloaikojen sijasta näet nyt kyseisen päivän kohdalla Suljettu .

• Muista tallentaa muutokset napsauttamalla Valmis.

Aukioloaikojen lisääminen valitulle päivälle

• Voit yksinkertaisesti lisätä valitun päivän aukioloajat valitsemalla Add hours ( Lisää tunteja ) alkuperäisten aukioloaikojen alla.

• Täytä uudet aukioloajat From- ja To-kenttiin ja napsauta Add.

• Yhdellä rivillä olevien aukioloaikojen sijasta näet nyt kaksi riviä, joilla on valitut aukioloajat.

• Muista tallentaa muutokset napsauttamalla Valmis.

Tämä asetus on etusijalla kaikkiin muihin kalenterisi saatavuusasetuksiin nähden ( koko yrityksen aukioloaikoihin ja tietyn työntekijän aukioloaikoihin nähden).