Kaikki kokoelmatMarkkinointiHanki ajanvarauksia
Kuinka jakaa varaussivustosi Facebookissa
Päivitetty yli viikko sitten

Haluatko tehdä varaussivustostasi helpommin lähestyttävän ja tukea asiakaskunnan kasvua? Jaa varauslinkki Facebookissa ja odota uusia asiakkaita ja varauksia.

Tämä jakamisvaihtoehto sijaitsee Verkkovaraus - Asennus - Hanki varaukset.

• Napsauta Facebook-painiketta.

• Jos et ole kirjautunut Facebookiin, voit tehdä sen seuraavassa vaiheessa avautuvassa uudessa Facebook-ikkunassa.

• Järjestelmä luo automaattisesti Facebook-postauksen, joka linkittää varausverkkosivustoosi. Sinun tarvitsee vain lisätä lyhyt kuvaus ja jakaa.

Facebookin varauspainiketta ei valitettavasti tällä hetkellä tueta.