Kaikki kokoelmatKalenterien ja varausten hallintaKalenterin hallinta
Kuinka vahvistaa ja hylätä varaukset manuaalisesti
Kuinka vahvistaa ja hylätä varaukset manuaalisesti
Päivitetty tällä viikolla

Oletetaan, että olet päättänyt vahvistaa uudet varaukset asetuksissa manuaalisesti. Siinä tapauksessa on useita tapoja saada tietoa uudesta varauksesta (automaattisella vahvistuksella tapahtuma näkyy vain kalenterissa).

• Vahvistusta odottavatuudet varaukset näkyvät suoraan Kalenteri-välilehdellä.

• Ilmoitus uudesta varauspyynnöstä näkyy myös varauskalenterin yläpuolella.

• Kalenteriin ilmestyy kyseisen päivämäärän kalenteriin viistetty kenttä , jossa on asiakkaan nimi ja asiakkaan valitseman palvelun väri.

• Saat tietysti myös sähköpostin tai tekstiviestin (tekstiviestit ovat käytettävissä vain ylläpitäjälle), jossa ilmoitetaan uudestapyynnöstä.

Voit joko vahvistaa tai hylätä uuden varauksen kalenterissasi. Voit avata uuden varauksen napsauttamalla sitä suoraan kalenterissa tai ilmoitusta uudesta varauspyynnöstä. Tämän jälkeen avautuu varausikkuna, jossa on seuraavat tiedot:

• asiakkaan nimi ja yhteystiedot,

• varauksen päivämäärä,

• varattu palvelu,

• haluamasi henkilökunnan jäsen.

Jos asiakas ei ole valinnut tiettyä työntekijää varauksen yhteydessä, hänet on määritettävä tässä ikkunassa. Napsauta vain Ei määritetty kohdassa Kuka? ja valitse työntekijä avattavasta valikosta.

Taulukon lopussa on kaksi painiketta. Napsauta jompaakumpaa niistä sen mukaan, haluatko vahvistaa vai hylätä varauksen. Voit myös lisätä asiakkaalle lähetettävän viestin, jossa perustelet päätöksesi.

Vahvistaminen ja hylkääminen kalenterissa ryhmätilaisuuksien osalta

Varauksen vahvistaminen toimii samalla tavalla ryhmätilaisuuksien kalenterissa. Näet useita uusia varauksia kalenteri-välilehden vieressä, kalenterin yläpuolella näkyy ilmoitus , ja asiakkaan valitsema tapahtuma muuttuu viivatuksi kentäksi.

Kun olet napsauttanut uutta varauspyyntöä, tietty tapahtuma, jossa on pyynnön tiedot, näkyy uudessa ikkunassa. Yhdellä rivillä näkyy nimi, kuinka monta paikkaa asiakas pyysi ja asiakkaan yhteystiedot. Voit joko vahvistaa tai hylätä varauksen.

Varausten vahvistaminen ja hylkääminen Reservio Business -sovelluksessa

Voit vahvistaa ja hylätä varaukset myös mobiilisovelluksessa. Uusien varausten määrä näkyy Ilmoitukset-kuvakkeen vieressä. Avaa Ilmoitukset-välilehti ja vahvista tai hylkää valitut varauspyynnöt.