SMS-paketin osto
Päivitetty yli viikko sitten

Tekstiviesti-ilmoitusominaisuus on käytettävissä vain Premium-paketeissa Starter, Standard ja Pro, ja jos olet kiinnostunut lähettämään viestejä asiakkaillesi, on tarpeen ostaa erillinen tekstiviestipaketti. Voit ostaa tekstiviestipaketteja Laskutus-välilehdeltä, joka löytyy kohdasta Asetukset - Yritys - Laskutus ja klikkaa Osta tekstiviestipaketti -painiketta.

Järjestelmä ohjaa sinut automaattisesti tilauksen tiedot -sivulle, josta voit valita haluamasi tekstiviestipaketin. Katso tästä oppaasta, mistä löydät tekstiviestipaketin hinnoittelun.

Sitten sinun tarvitsee vain lisätä laskutustietosi sinne ja siirtyä maksuun. Oletuksena on mahdollista maksaa kortilla verkossa, pankkisiirrolla tai PayPalin kautta, mutta tarjolla voi olla muitakin maksutapoja riippuen niiden saatavuudesta alueellasi.

Tekstiviestipaketin aktivointi riippuu valitusta maksutavasta ja siitä, kuinka nopeasti itse maksun läpimeno kestää. Kortti- ja PayPal-maksuissa maksu saadaan päätökseen muutamassa minuutissa, ja sama koskee myös paketin aktivointia. Pankkisiirrolla suoritetun maksun viimeistely voi viedä useita työpäiviä (yleensä 3-5), jolloin tekstiviestien lähettämisen aktivointi kestää pidempään.

Tekstiviestipaketit eivät ole voimassa tietyn ajan, vaan ostat luottopaketin, joka sisältää tietyn määrän tekstiviestejä. Kun olet käyttänyt kaikki paketin sisältämät tekstiviestit, sinun on ostettava paketti uudelleen, muuten tekstiviestien lähettäminen lakkaa.

On tärkeää tietää, että kun tekstiviestikrediittisi loppuu, järjestelmä ilmoittaa siitä sinulle, ja heti kirjautumisen jälkeen näyttöön tulee ponnahdusikkuna, jossa kerrotaan, että tekstiviestipakettisi on päättynyt.

VINKKI: Kun olet hankkinut tekstiviestipaketin, olet valmis aktivoimaan tämäntyyppisen ilmoituksen. Lue siitä ja sen määrittämisestä sekä ylläpitäjän että asiakkaidesi osalta kaikki seuraavista oppaista: