Kaikki kokoelmatReservio EnterpriseYleistä
Kalentereiden lisääminen ja poistaminen Reservio Enterprisessä
Kalentereiden lisääminen ja poistaminen Reservio Enterprisessä
Päivitetty yli viikko sitten

Reservio Enterprisessa voit lisätä ja hallita useita kalentereita, joihin voit määrittää käyttöoikeudet kullekin yksittäiselle käyttäjälle. Sinulla on tämä mahdollisuus vain, jos olet Reservio Enterprise -tilin ylläpitäjä.

Kalenterin lisääminen

Kullakin Reservio Enterprise -tilillä on kalenterien enimmäismäärä, joka määrittää kokonaishinnan. Jos siis haluat lisätä uuden kalenterin, ota yhteyttä asiakaspalveluun tämän määrän muuttamiseksi. Seuraa sitten näitä ohjeita uuden kalenterin luomiseksi:

1. Kirjaudu sisään Reservio Enterprise -tilillesi.

2. Napsauta sinistä + Uusi kalenteri -painiketta.

3. Täytä kaikki tarvittavat tiedot:

• kalenterin nimi,

• oma sähköpostiosoite (jota ei ole vielä käytetty missään muussa kalenterissa) ja salasana,

• voit myös määrittää yksittäisten käyttäjien pääsyn kalenteriin.

4. Vahvista uuden kalenterin luominen Tallenna-painikkeella.

5. Tämän jälkeen järjestelmä ohjaa sinut vakiomuotoisen rekisteröintiprosessin läpi, jossa valitset kalenterin tyypin ja määrität varauksiin liittyvät yleiset parametrit.

Jos olet epävarma yksittäisistä rekisteröintivaiheista, rekisteröintiprosessia koskeva artikkelisarja auttaa sinua.

Yleiskatsaus käyttäjän käyttöoikeuksiin ja rooleihin

Jokaisella Reservio Enterprise -tilillä on kolme oletusroolia, jotka määrittävät, mitä käyttöoikeuksia käyttäjällä voi olla:

• Ylläpitäjä (käyttäjällä on täysi käyttöoikeus kalenteriin ja hän voi tehdä sinne kaikki muutokset),

• Ei pääsyä (käyttäjä ei pääse käyttämään kalenteria lainkaan),

• Vain katselu (käyttäjä voi kirjautua kalenteriin, mutta hänellä ei ole mahdollisuutta tehdä mitään säätöjä tai muutoksia).

VINKKI 1: Jos haluat muuttaa tai lisätä uusia rooleja tai käyttäjäoikeuksia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. He voivat asettaa esimerkiksi järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet, mutta ilman tiettyjä valtuuksia, joita et halua työntekijöillä olevan.

Kalenterien jakaminen ryhmiin

Onko sinulla useita toimipisteitä samassa kaupungissa ja haluatko jakaa ne ryhmiin ja saada ne näkyviin varaussivustolla? Voit luoda ryhmiä seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Reservio Enterprise -tilillesi.

2. Napsauta sinistä + Uusi ryhmä -painiketta.

3. Täytä ryhmännimi ja vahvista luominen Tallenna-painikkeella.

4. Voit määrittää kalenterin ryhmälle napsauttamalla hammasratas-kuvaketta, joka näkyy tietyn kalenterin sisältävän rivin oikealla puolella, kun viet hiiren hiiren sen päälle.

5. Napsauta seuraavassa vaiheessa vain Ryhmä-sarakkeen vieressä olevaa nuolta ja valitse se, johon haluat siirtää kalenterin.

6. Älä unohda tallentaa muutoksia.

Kalenterin poistaminen

Reservio Enterprise -ohjelman lopullinen hinta perustuu tiettyyn kalenterien määrään. Jos haluat poistaa tietyn kalenterin, suosittelemme, että otat yhteyttä asiakaspalveluumme. He säätävät ohjelman ja sen hinnan uuden kalenterimäärän mukaan.

Kun poistat kalenterin, noudata seuraavia ohjeita:

1. Kirjaudu sisään Reservio Enterprise -tilillesi.

2. Napsauta hammasratas-kuvaketta, joka ilmestyy tietyn kalenteririvin oikealle puolelle, kun viet hiiren hiiren sen päälle.

3. Oikeassa alakulmassa on Poista-painike. Kun poistat kalenterin Reservio Enterprisesta, et pääse enää käyttämään sitä, eikä se näy varaussivustollasi.

VINKKI 2: Jos haluat lisätietoja kalenterien muokkaamisesta, tutustu tähän oppaaseen.