Miten tilisi ja Varaus-sivuston kieli asetetaan?
Päivitetty tällä viikolla

Järjestelmän oletuskieli

Reserviossa voit helposti vaihtaa järjestelmän kielen. Se voidaan tehdä kahdella tavalla. Toinen on oikeassa yläkulmassa olevan profiilikuvakkeen kautta. Valitse sitten Käyttäjäprofiili ja asetukset - Sovellusasetukset - Kieli ja valuutta.

Voit käyttää toista tapaa, jos Kalenteri-välilehti on parhaillaan auki. Napsauta oikeassa yläkulmassa profiilikuvakkeesi alla olevaa hammasratas-kuvaketta ja valitse Asetukset.

Järjestelmän oletuskieli on käyttöliittymän kieli, jota sinä ylläpitäjänä käytät suoraan. Voit valita useista kielistä.

Älä unohda tallentaa muutoksia.

Mistä löydät tämän asetuksen Reservio Business -sovelluksessa

Voit muuttaa järjestelmän oletuskielen myös mobiilisovelluksessa. Napsauta alapalkin Asetukset-kuvaketta ja valitse Sovellusasetukset. Vieritä sitten hieman alaspäin, ja siellä näet asetukset otsikon Kieli ja valuutta alla.

Varaussivuston kieli

Järjestelmän kielen vaihtamisen lisäksi voit vaihtaa myös varausverkkosivustosi kielen, jonka kautta asiakkaat tekevät varauksia. Löydät tämän asetuksen kohdasta Verkkovaraus -Asennus - Verkkosivuston ominaisuudet. Vastaavasti voit valita useista kielistä.

VINKKI: Voit asettaa Varausverkkosivuston kieleksi eri kielen kuin järjestelmän kieli.