Tilin asetukset
Päivitetty tällä viikolla

Haluatko vaihtaa salasanan, kielen tai aikavyöhykkeen tai asettaa ilmoituksen? Löydät kaikki nämä asetukset napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta ja valitsemalla vaihtoehdon Käyttäjäprofiili ja asetukset.

Käyttäjäprofiili

Voit asettaa seuraavat tiedot Käyttäjäprofiili-sivulla:

• Profiilikuva - Voit lisätä profiilikuvan napsauttamalla kamerakuvaketta ja lataamalla haluamasi kuvan.

• Profiilin nimi - Napsauta nimeäsi sisältävää riviä ja muuta se.

Muista kuitenkin, että tämä on tilisi nimi eikä yrityksen nimi (lisätietoja yrityksen nimen muuttamisesta).

• Sähköposti - Et voi muuttaa sähköpostiasi tilin asetuksissa. Jos haluat muuttaa sähköpostiosoitteesi, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme, joka auttaa sinua mielellään.

• Salasana - Napsauta Vaihda salasana -painiketta, täytä nykyinen salasanasi ja sitten uusi salasana, jota käytät, kun kirjaudut tilillesi seuraavan kerran.

Käyttäjäprofiilin muokkaaminen Reservio Business -sovelluksessa

Voit muuttaa profiilikuvaa, nimeä ja salasanaa myös mobiilisovelluksen kautta. Napsauta alapalkin Valikko ja valitse Profiilini. Voit lisätä profiilikuvan napsauttamalla kamerakuvaketta. Voit muuttaa nimeä ja salasanaa napsauttamalla sivun oikealla puolella olevaa kynäkuvaketta sopivalla rivillä.

Sovelluksen asetukset - Päivämäärä ja kellonaika, Kieli ja valuutta

Tässä osiossa voit asettaa seuraavat asetukset:

1. Päivämäärän ja kellonajan asetukset:

• Ajanvyöhyke: Aikavyöhyke asetetaan automaattisesti liikeosoitteesi mukaan.

• Seuraavissa kolmessa kentässä voit asettaa päivämäärän ja kellonajan näytön.

• Voit valita aika- ja päivämäärämuodon tai päättää, alkaako kalenterisi viikko maanantaina vai sunnuntaina.

2. Kieli ja valuutta:

• Ensimmäisellä rivillä voit määrittää järjestelmän oletuskielen. Muista, että määrität kielen käyttöliittymälle, jota sinä ylläpitäjänä käytät suoraan.

• Tutustu tähän oppaaseen, jos haluat vaihtaa kielen varausverkkosivustollesi.

• Löydät myös mahdollisuuden valita tietty valuutta. Tämä on valuutta, jonka asiakkaasi näkevät palvelujesi hinnoissa.

Mistä löydät tämän asetuksen Reservio Business -sovelluksessa?

Voit muuttaa päivämäärää ja kellonaikaa sekä kieltä ja valuuttaa myös mobiilisovelluksen kautta. Napsauta alapalkin Valikko ja valitse Sovelluksen asetukset. Sivun yläreunasta löydät päivämäärän ja kellonajan asetukset, ja kun selaat alaspäin, löydät järjestelmän kieli- ja valuutta-asetukset. Voit muokata kaikkia tietoja napsauttamalla sivun oikeassa reunassa olevaa kynäkuvaketta sopivalla rivillä.

Ilmoitukset

Viimeisessä osiossa voit hallita ilmoituksia , joita järjestelmä lähettää sinulle ylläpitäjänä tai työntekijöille. Kukin rivi edustaa yhtä niistä tilanteista, joissa voit vastaanottaa ilmoituksia:

• kun varaus on vahvistettu,

• kun varaus peruutetaan,

• kun varaus odottaa vahvistusta,

• uutisia, vinkkejä ja temppuja.

Valitse tilanteen nimen alla olevasta valikosta, haluatko saada ilmoituksia ja tarvittaessa missä muodossa. Etkö ole varma, mitä nämä tilanteet tarkalleen ottaen edustavat? Lue lisää ilmoituksista napsauttamalla tästä.