Aikavyöhykkeen tai aikamuodon asettaminen
Päivitetty yli viikko sitten

Pitääkö sinun mukauttaa kalenteriasi ulkomaalaisia asiakkaita varten? Mikään ei ole helpompaa kuin asettaa varauskalenteriin tarkka aikavyöhyke, aikamuoto tai päivä, jolloin viikko alkaa.

Löydät päivämäärä- ja aika-asetukset profiilikuvakkeesi oikeassa yläkulmassa. Valitse Käyttäjäprofiili ja asetukset - Sovellusasetukset.

• Napsauta Aikavyöhykkeiden muokkaus-kohdassa avattavaa luetteloa, jossa on automaattisesti asetetut aikavyöhykkeet. Valitse aikavyöhyke, jota haluat soveltaa varaussivustoosi. Kun eri aikavyöhykkeeltä tuleva asiakas vierailee Varaussivustollasi, hän näkee kalenterin, joka on mukautettu hänen aikavyöhykkeelleen, sekä ilmoituksen siitä, että varausajat ovat eri aikavyöhykkeellä. Näin ollen sinun ei tarvitse huolehtia väärinymmärryksestä.

• Päivämäärämuodossa voit valita tyylin, jolla päivämäärät näytetään varaussivustollasi.

Voit valita, aloitetaanko päivä, kuukausi vai vuosi.

• Aika-muodossa voit määrittää, haluatko käyttää 24- vai 12-tuntista (AM/PM) muotoa. Se riippuu vain asetuksistasi.

• Viimeisenä vaihtoehtona asetetaan päivä, jolloin viikko alkaa.

Voit valita sunnuntain ja maanantain välillä. Tämäkin riippuu pääasiassa asiakkaidesi tottumuksista.

Muista lopuksi tallentaa asetukset.