En voi kirjautua tililleni
Päivitetty yli viikko sitten

Jos sinulla on ongelmia tilisi käyttämisessä, älä masennu 😊 Olemme koonneet luettelon ratkaisuista yleisimpiin syihin.

Mikä ongelma on voinut ilmetä

• Olet vaihtanut yritystilisi henkilökohtaiseen tiliin tai päinvastoin

• Unohdit tilisi salasanan

• Olet kirjautunut sisään väärällä sähköpostiosoitteella

• Työntekijänä sinulle ei ole myönnetty käyttöoikeutta

• Järjestelmässä on mennyt jokin pieleen

Katsotaanpa, miten ongelma korjataan riippumatta siitä, kirjaudutko asiakkaana vai palveluntarjoajana.

1. Tarkista, mille tilille kirjaudut

Voit kirjautua Reservioon asiakkaana henkilökohtaisella tilillä yrityksen Booking-sivuston kautta tai palveluntarjoajana yritystilin kautta. Kumpikin tili toimii erikseen omilla kirjautumistiedoillaan.

Palveluntarjoajat käyttävät kirjautumiseen varausjärjestelmään URL-osoitetta www.reservio.com.

Jos olet loppuasiakas (eli haluat varata jonkin palvelun), siirry sen yrityksen Varausverkkosivustolle, jossa haluat varata, ja tee varaus suoraan siellä (kirjaudu sisään asiakasalueelle).

Ratkaisu: Jos olet päätynyt väärälle sivulle, siirry oikealle sivulle ja kirjaudu sinne. Jos haluat käyttää toista tiliä etkä ole vielä luonut sellaista, rekisteröidy yrityksenä tai asiakkaana minkä tahansa yrityksen Varaus-sivustolla.

2. Nollaa salasanasi

Reservio-kirjautumisessa on salasanan nollausvaihtoehto, jos olet unohtanut salasanasi tai tehnyt kirjoitusvirheen rekisteröitymisen aikana.

Ratkaisu: Napsauta "Unohditko salasanasi?" -linkkiä, täytä sähköpostiosoitteesi ja tarkista viimeisin postilaatikkosi. Reservion lähettämässä sähköpostiviestissä on linkki, jonka avulla voit vaihtaa salasanasi ja saada tilisi uudelleen käyttöön.

3. Tarkista tai vaihda sähköpostiosoite

Olet saattanut tehdä kirjoitusvirheen tiliä luodessasi tai käyttää eri sähköpostiosoitetta.

Sisäänkirjautuminen ei toimi, koska syötät väärän sähköpostiosoitteen, joka ei kuulu mihinkään tiliin.

Ratkaisu: Kokeile ensin muita sähköpostiosoitteitasi, jotta näet, käytitkö eri sähköpostiosoitetta rekisteröityessäsi. Jos et löydä kirjautumistasi, ota yhteyttä Reservion asiakaspalveluun, joka auttaa sinua vaihtamaan sähköpostiosoitteen tai tarkistaa, mihin sähköpostiosoitteeseen sinulla on tili liitettynä.

4. Tarkista tilin ylläpitäjältä, että sinulla on käyttöoikeus

Jos kirjaudut yritystilille työntekijänä, tarvitset käyttöoikeudet. Järjestelmänvalvojasi (kollega tai esimies) ei ehkä ole vielä myöntänyt niitä, et ole löytänyt kutsua tai oikeutesi on peruutettu.

Ratkaisu: Kysy tilin ylläpitäjältäsi, onko sinulla jo käyttäjäoikeudet järjestelmään. Jos näin on, sinun on vahvistettava kutsu ennen kuin kirjaudut sisään ensimmäistä kertaa. Kutsusähköposti lähetetään automaattisesti sähköpostiosoitteeseen, jonka järjestelmänvalvoja on antanut sinulle käyttöoikeuksia myöntäessään. Tarkista varmuuden vuoksi myös roskapostikansiostasi, ettei kutsu ole päätynyt sinne.

Jos olet jo kirjautunut tilillesi, mutta et näe työkalenteriasi, kysy tilin ylläpitäjältäsi, onko hän jo antanut sinulle käyttäjäksi nimesi mukaisen henkilökunnan jäsenen. Näet työkalenterisi heti sen jälkeen, kun yhteys henkilökunnan jäsenen ja käyttäjän välillä on muodostettu.

Jos olet vahvistanut kutsun etkä vieläkään pääse kirjautumaan sisään, ota yhteyttä Reservion asiakaspalveluun.

5. Tarkista järjestelmän saatavuus

Hyvin satunnaisesti kirjautumissivu saattaa latautua hitaasti tai näyttää virheen. Tämä tarkoittaa, että järjestelmässä on ollut lyhytaikainen katkos, ja korjaamme sitä parhaillaan.

Ratkaisu: Seuraa tätä linkkiä tarkistaaksesi, että järjestelmä toimii ongelmitta ja että mahdolliset puutteet on korjattu.

Jos tarvitset edelleen apua kirjautumisessa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme ratkaisemaan ongelman. 😊