Reservion eri tilityyppien ymmärtäminen: Henkilökohtainen, Henkilökunta, Manager ja Admin
Reservion eri tilityyppien ymmärtäminen: Henkilökohtainen, Henkilökunta, Manager ja Admin
Päivitetty yli viikko sitten

Reservio tarjoaa erityyppisiä käyttäjätilejä, jotka on suunniteltu tiettyihin tarkoituksiin ja tietyille käyttöoikeustasoille. Seuraavassa on yleiskatsaus tärkeimpiin tilityyppeihin ja niiden eroihin:

1. Loppuasiakkaat (käyttöoikeus vain omiin varauksiin ja tapaamisiin)

• Henkilökohtainen tili
    Henkilökohtainen tili tarjoaa pääsyn loppukäyttäjänä. Henkilökohtainen tili luodaan tyypillisesti, kun tehdään varaus yritykselle varaussivuston kautta. Tämän tilin avulla voit hallita omia varauksiasi ja tapaamisiasi.

2. Käyttäjät, joilla on pääsy yritykseen (kolme tasoa):

• Henkilöstötili
    Henkilöstötili tarjoaa rajoitetun käyttöoikeuden yritystilin sisällä. Jos sinut on merkitty henkilökunnan jäseneksi, voit käyttää tätä tiliä omien varausten ja tapaamisten hallintaan. Sinulla ei ole pääsyä koko yritystiliin.

• Manager-tili
    Samoin kuin henkilöstötili, manager-tili tarjoaa rajoitetun käyttöoikeuden yritystilin sisällä. Managerina voit hallita omia varauksiasi ja tapaamisiasi, ja sinulla on myös mahdollisuus valvoa ja hallita kaikkia yrityksen olemassa olevia varauksia.

• Ylläpitäjätili
    Ylläpitäjätili tarjoaa täydet hallinnolliset oikeudet yritystiliin.

Tämäntyyppisellä tilillä voit hallita kaikkia yrityksen varauksia ja aikatauluja.

Seuraavassa taulukossa on yksityiskohtainen katsaus näihin kolmeen tasoon - Henkilöstö, Manager ja Admin

Huomautus: Jos rekisteröit yritystilin Reserviossa, saat siihen automaattisesti ylläpitäjän oikeudet. Jos haluat antaa kollegoillesi pääsyn yritystiliisi, voit tehdä sen yritystilisi asetuksissa.

Katso tästä oppaasta, miten voit antaa henkilökunnallesi käyttöoikeuden.