Kaikki kokoelmatMarkkinointiKäytännöt
Miten määritetään käytännöt
Päivitetty tällä viikolla

Jos sinun on määritettävä käytäntöjä, esimerkiksi luotava tietosuojakäytäntö tai käyttöehdot, voit lisätä ne kohdassa Verkkovaraus - Asennus - Politiikat.

Käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö

Voit luoda käyttöehdot ja tietosuojakäytännöt, jotka asiakkaiden on hyväksyttävä, kun he tekevät varauksen kanssasi. Voit lisätä tekstin napsauttamalla Luo ja liittämällä tai kirjoittamalla tekstin editorin avulla. Kun olet valmis, älä unohda tallentaa muutoksia napsauttamalla Valmis.

Tietojen säilyttäminen

Jos sinun on noudatettava paikallisia tietosuojasääntöjä, voit seuraavassa kohdassa valita, kuinka kauan säilytät asiakkaan tietoja. Valitse pudotusvalikosta, milloin tiedot poistetaan automaattisesti. Valittavana on muutamia vaihtoehtoja, jotka vaihtelevat vaihtoehdoista Ei koskaan ja 1 vuoden kuluttua. Voit myös asettaa mukautetun arvon.

Markkinointi-ilmoitus

Reservio tarjoaa mahdollisuuden pyytää asiakkailtasi lupaa lähettää mainos- tai markkinointiviestejä. Lue lisää markkinointimainonnasta.

Mistä löydät nämä asetukset Reservio Business -sovelluksesta

Löydät kaikki käytäntöasetukset Valikko vieressä olevasta Verkkosivuston ominaisuudet.