Kaikki kokoelmatMarkkinointiKäytännöt
Miten perustaa markkinointimainos

Miten määrität hyväksynnän markkinointi-ilmoitusten lähettämistä, asiakaskontaktien vientiä.

Päivitetty tänään

Reservio tarjoaa sinulle mahdollisuuden pyytää asiakkailtasi lupaa lähettää mainos- tai markkinointiviestejä. Tämä on erityisen mielenkiintoista silloin, kun haluat mainostaa uutta palvelua tai esimerkiksi käynnistää tapahtuman.

Tämä löytyy Verkkovaraus-välilehdeltä - Asennus - Politiikat, jonka alareunassa on kohta Markkinointi-ilmoitus.

Mistä löydät tämän asetuksen Reservio Business -sovelluksessa?

Markkinointi-ilmoitukset ja muut käytännöt löydät myös mobiilisovelluksesta. Napsauta alapalkin Asetukset-kuvaketta ja valitse Käytännöt. Vieritä alaspäin ja sieltä löydät kohdan Markkinointi-ilmoitukset.

Kun tämä asetus on aktiivinen, asiakkailtasi kysytään varausta luodessasi, haluavatko he saada viestejä, kuten kuponkeja, kampanjoita jne. Jotta saisit käsityksen, viesti näyttää tältä:

VINKKI 1: Mistä tiedän, onko asiakas kiinnostunut ja rastittanut tämän kohdan?

Kun asiakas on rastittanut laatikon, se näkyy myös kyseisen asiakkaan kortissa , eli markkinointi-ilmoitusten vieressä lukee "Kyllä". Tämän voi tarkistaa helposti Asiakkaat-välilehdeltä.

VINKKI 2: Miten voin aloittaa mainossisällön lähettämisen?

Voit milloin tahansa viedä asiakasluettelosi (tarkista täältä, miten se tehdään, löydät sen kohdasta Asiakkaat - Asiakkaiden ja heidän tietojensa vienti) ja aloittaa suosikkimarkkinointityökalusi avulla, joka on aina Reservion ulkopuolella, uutiskirjeiden tai kampanjoiden lähettämisen.