Kaikki kokoelmatKalenterien ja varausten hallintaPalvelujen hallinta
Kuinka lisätä lisäkysymys varauslomakkeeseen?
Kuinka lisätä lisäkysymys varauslomakkeeseen?
Päivitetty yli viikko sitten

Voit lisätä varauslomakkeeseen yhden lisäkentän (lisäkysymyksen), jonka asiakkaat täyttävät, kun he varaavat palvelua. Voit käyttää tätä kenttää kysyäksesi asiakkailta kaikenlaisia tarpeellisia tietoja. Esimerkiksi, onko heillä kanta-asiakaskortti ja sen numero. Tämä kenttä ei kuitenkaan ole pakollinen, joten asiakkaat voivat tehdä varauksensa onnistuneesti täyttämättä sitä.

Lisäkysymyksen lisääminen

Avaa Asetukset - Varasto - Palvelut ja valitse palvelu , jolle haluat lisätä kysymyksen. Lomakkeen lopussa on laatikko, johon voit kirjoittaa lisäkysymyksen. Näet tämän laatikon myös silloin, kun luot täysin uutta palvelua.

VINKKI: Haluatko lisätietoja uuden palvelun lisäämisestä? Klikkaa tästä.