Kuvan lisääminen palveluihin ja luokkiin
Päivitetty yli viikko sitten

Lisää imago tarjottuihin palveluihin ja luokkiin ja hanki kilpailuetua. Potentiaaliset asiakkaat saavat paremman käsityksen siitä, miltä palvelusi tai kurssisi näyttää ja mitä odottaa.

Miten se tehdään?

Voit lisätä kuvia palveluihin ja tapahtumiin vain verkkosovelluksessa. Seuraa näitä ohjeita:

1. Avaa Business-välilehti - Varasto - Palvelut/kurssit (riippuen siitä, mitä tyyppiä tarjoat).

2. Avaa palveluiden tai luokkien luettelosta se palvelu tai luokka, josta haluat ladata kuvan.

3. Napsauta sinistä kamerakuvaketta palvelun tai tapahtuman nimen vasemmalla puolella.

4. Avautuu tiedostoetsintä, jossa voit etsiä valokuvan tai kuvan, jonka haluat ladata, ja napsauttaa Avaa.

5. Avautuu editori, jossa voit suurentaa tai pienentää kuvaa tai kääntää sitä.

6. Kun olet tyytyväinen kuvan rajaukseen, vahvista lataus napsauttamalla sinistä Tallenna-painiketta.

Tässä vaiheessa näet palvelun tai luokan kuvan kaikkien palveluiden tai luokkien yleiskatsauksessa, mutta asiakkaasi näkevät sen myös varaussivustolla.

VINKKI: Haluatko, että yrityksesi tekee asiakkaisiin henkilökohtaisemman vaikutuksen? Lisää kuva myös työntekijöidesi profiileihin.