Kuinka lisätä kuva työntekijöiden profiileihin
Päivitetty tällä viikolla

Lisää kuva työntekijäsi profiiliin. Asiakkaasi näkevät sen varausverkkosivustolla ja voivat palvelua varatessaan valita työntekijän, josta he pitävät eniten. Heidän kokemuksensa on viimeistä yksityiskohtaa myöten hienosäädetty.

Miten se tehdään?

Voit lisätä valokuvan työntekijäsi profiiliin vain Reservio Business -mobiilisovelluksessa. Seuraa näitä ohjeita:

1. Avaa alapalkin Valikko-välilehti .

2. Napsauta Työntekijät -kohtaa Yritys -merkin alla.

3. Napsauta nyt sen työntekijän profiilia, johon haluat ladata kuvan.

4. Napsauta työntekijän nimen yläpuolella olevaa sinistä kamerakuvaketta.

5. Nyt voit valita, haluatko ladata kuvan mobiiligalleriastasi vai haluatko ottaa kuvan työntekijästä heti.

6. Kun olet valinnut tai ottanut kuvan, näet editorin, jossa voit tarvittaessa suurentaa, pienentää tai kääntää kuvaa.

7. Kun olet tyytyväinen kuvan rajaukseen, vahvista lataus napsauttamalla keltaista merkkiä Valitse.

Tässä vaiheessa näet työntekijän kuvan koko henkilökunnan yleiskatsauksessa, mutta asiakkaasi näkevät sen myös varaussivustolla.

VINKKI: Haluatko, että asiakkaasi tietävät etukäteen, miltä palvelu tai tapahtuma näyttää? Lisää kuva myös palveluihin tai tapahtumiin.