Kaikki kokoelmatKassajärjestelmäVarastonhallinta
Miten muokata tai poistaa tuote varastosta?
Päivitetty yli viikko sitten

Haluatko mukauttaa tuotteen hintaa, päivittää sen kuvan tai poistaa sen tarjouksestasi, koska et enää myy sitä? Seuraa alla olevia ohjeita, jotta voit mukauttaa tuotteesi vastaamaan nykyistä tarjoustasi.

Tuotteen muokkaaminen

1. Avaa Asetukset-välilehti - Varasto - Tuotteet.

2. Napsauta muokattavaa tuotetta tuoteluettelosta.

3. Tuotetiedot avautuvat, jotka voit helposti korvata tai määrittää uudelleen.

4. Kun olet tyytyväinen muutoksiin, napsauta sinistä Tallenna tai Tallenna muutokset -painiketta.

Tuotteen poistaminen

1. Avaa Asetukset-välilehti - Varasto - Tuotteet.

2. Napsauta tuotteiden luettelosta sitä tuotetta, jonka haluat poistaa.

3. Napsauta kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa.

4. Valitse sitten Poista tuote.

5. Vahvista tuotteen poistaminen punaisella Poista-painikkeella.

VINKKI: Jos et ole varma, miten uusi tuote lisätään varastoon, seuraa tätä opasta.