Kaikki kokoelmatKassajärjestelmäVarastonhallinta
Miten tuotteita varastoidaan varastoon?
Päivitetty yli viikko sitten

Oletko vastaanottanut tuotetoimituksen varastoosi? Älä unohda säätää myös verkkovarastossasi olevien tuotteiden määrää.

Yksittäisen tuotteen määrän muuttaminen

1. Avaa Asetukset-välilehti - Varasto - Tuotteet.

2. Napsauta tuoteluettelossa sitä tuotetta, jota haluat säätää.

3. Tuotetiedot avautuvat, ja sivun alareunassa näet varastotiedot.

4. Napsauta näytön oikeassa reunassa olevaa painiketta Säädä määrää.

5. Syötä varastoitavien yksiköiden määrä, ostohinta per tuote, siirron syy (onko kyseessä uusi varasto, muutos, palautus vai muu) ja voit myös kirjoittaa huomautuksen.

6. Vahvista varastointi sinisellä Tallenna muutokset -painikkeella.

VINKKI: Jos haluat oppia lisää inventoinnista, voit lukea myös tämän oppaan.