Kaikki kokoelmatKassajärjestelmäVerot ja maksut
Miten hyväksyä maksuja varauksista POS-järjestelmän kautta?
Päivitetty yli viikko sitten

Käytätkö POS-järjestelmäämme? Voit vastaanottaa maksuja varauksista suoraan sen kautta ja saada yhteenvedon kaikista maksuista tai laskuista kustakin myynnistä. Voit myös myydä tuotteita erikseen.

Toimi seuraavasti Luo uusi -painikkeen kautta

1. Napsauta Kalenteri-välilehdellä vasemmassa yläkulmassa olevaa Luo uusi -painiketta.

2. Valitse ensin palvelu tai tapahtuma (voit myös lisätä ostoskoriin useita eri palveluita). Lisäksi, jos asiakas haluaa ostaa tuotteen, valitse Tuotteet ja etsi haluamasi tuote, jonka haluat lisätä ostoskoriin.

3. Kun lisäät tuotteita tilaukseen, ne näkyvät toistensa alapuolella näytön oikeassa reunassa. Täällä voit myös säätää niiden määrää. Näin voit myös säätää, kuinka monta paikkaa asiakas haluaa maksaa tapahtumassa (esimerkiksi jos tapahtumaan tulee pariskunta ja mies maksaa molempien paikat).

4. Napsauta Lisää asiakas ja valitse asiakas, jolle myyt tuotteita.

1. Jos kyseessä on ensikertalainen asiakas, napsauta Uusi asiakas -painiketta ja luo uusi asiakasprofiili. Vaihtoehtoisesti voit tehdä myynnin määrittelemättä asiakasta.

2. Jos valitset vahingossa eri asiakkaan, napsauta asiakkaan nimen oikealla puolella olevia kolmea pistettä , valitse Vaihda asiakas ja valitse oikea asiakas.

5. Varmista tilauksen yhteenvedossa, että olet valinnut oikean palvelun, tuotteet ja asiakkaan.vJos kaikki on oikein, napsauta sinistä Checkout-painiketta .

6. Valitse sitten maksutapa, kirjoita saamasi käteisvarat tai noudata ohjeita, jos asiakas haluaa käyttää jotain muuta maksutapaa.

7. Kun maksu on onnistunut, voit ladata laskun.

Muut prosessit vaihtelevat sen mukaan, minkä tyyppistä kalenteria käytät

Yksittäisten palvelujen kalenteri

1. Napsauta Kalenteri-välilehdellä asiakkaan varausta, jolloin varauksen tiedot avautuvat, ja napsauta Siirry kassalle -painiketta.

2. Valitse palvelu , josta asiakas maksaa (voit myös lisätä ostoskoriin useita eri palveluita). Jos haluat ostaa myös tuotteen, valitse Tuotteet ja etsi tuote, jonka haluat lisätä ostoskoriin.

3. Kun lisäät tilaukseen palveluita ja tuotteita, ne näkyvät toistensa alapuolella näytön oikeassa reunassa. Voit myös säätää tuotteiden määrää täällä.

4. Jos haluat vaihtaa asiakasta, napsauta kolmea pistettä asiakkaan nimen oikealla puolella ja valitse Vaihda asiakasta. Valitse sitten oikea asiakas luettelosta.

5. Varmista tilauksen yhteenvedossa, että olet valinnut oikean palvelun ja tuotteet sekä oikean asiakkaan. Jos kaikki on oikein, napsauta sinistä Checkout-painiketta .

6. Valitse sitten maksutapa, kirjoita saamasi käteisvarat tai noudata ohjeita, jos asiakas haluaa käyttää jotain muuta maksutapaa.

7. Kun maksu on onnistunut, voit ladata laskun.

Tapahtumakalenteri

1. Napsauta Kalenteri-välilehdellä tapahtumaa, johon asiakas on osallistunut, jolloin tapahtuman tiedot avautuvat, ja napsauta painiketta, jossa on sininen ostoskori valitun asiakkaan rivillä.

2. Lisäksi, jos asiakas haluaa ostaa tuotteen, valitse Tuotteet ja etsi tuote, jonka haluat lisätä ostoskoriin.

3. Kun lisäät tuotteita tilaukseen, ne näkyvät toistensa alapuolella näytön oikeassa reunassa. Voit myös säätää niiden lukumäärää täällä. Näin voit myös säätää, kuinka monta paikkaa asiakas haluaa maksaa (esimerkiksi jos tilaisuuteen tulee pariskunta ja mies maksaa molemmista).

4. Jos haluat vaihtaa asiakasta, napsauta kolmea pistettä asiakkaan nimen oikealla puolella ja valitse Vaihda asiakasta. Valitse sitten oikea asiakas luettelosta.

5. Varmista tilauksen yhteenvedossa, että olet valinnut oikean palvelun ja tuotteet sekä oikean asiakkaan. Jos kaikki on oikein, napsauta sinistä Checkout-painiketta .

6. Valitse sitten maksutapa, kirjoita saamasi käteisvarat tai noudata ohjeita, jos asiakas haluaa käyttää jotain muuta maksutapaa.

7. Kun maksu on onnistunut, voit ladata laskun.

VINKKI: Etkö ladannut laskua heti maksun jälkeen? Ei hätää - voit ladata sen jälkikäteen.