Onko mahdollista vaihtaa maksutapaa?
Päivitetty yli viikko sitten

POS-järjestelmän aktivoinnin ensimmäisissä vaiheissa sinun on määritettävä, minkä tyyppisiä maksuja haluat vastaanottaa asiakkailta. Voit helposti määrittää maksutavat uudelleen, jos päätät muuttaa mielesi.

Avaa Myynti-välilehti - Myynti - Maksuvaihtoehdot , ja siellä voit säätää seuraavia asioita:

• Maksutavat - valitse, mitä maksutapoja haluat hyväksyä (kortti, käteinen tai muu). Voit valita kaikki tai vaikka vain yhden niistä.

Jos jokin vaihtoehto ei näy asetuksissa, se ei ehkä ole käytettävissä maassasi (esimerkiksi verkkomaksut).

VINKKI: Jos olet muuttanut toiminimeäsi tai laskutusosoitettasi, tutustu tähän oppaaseen yritystietojen muokkaamisesta.