Kaikki kokoelmatVerkkomaksutMaksujen saaminen
Mistä löydän yleiskatsauksen maksamistani maksuista?
Päivitetty yli viikko sitten

Jos olet aktivoinut verkkomaksut ja vastaanotat niitä asiakkailtasi varausverkkosivuston kautta, lähetämme sinulle saamasi rahat joka arkipäivä, kunhan maksun vähimmäisarvo on yli 50 €. Löydät yleiskatsauksen kaikista lähettämistäsi maksuista Myynti-välilehdeltä - Maksut.

Jos haluat ladata laskun tiliotteesta, napsauta kolmea pistettä oikealla olevalla rivillä ja valitse Lataa lasku.

Kun napsautat tilitystä, sen tiedot avautuvat. Täältä näet, kuinka paljon olet saanut yhteensä viikolla, kuinka paljon olet maksanut maksuja ja kuinka paljon olemme lähettäneet tilillesi.

VINKKI: Haluatko yleiskatsauksen kaikista saamistasi maksuista? Löydät sen Myynti-välilehdeltä - Tapahtumat.