Az ügyfélfiók egy Free Reservio fiók, amelyet ügyfélként használhat. Ezen keresztül minden közelgő és korábbi foglalását egyetlen helyen kezelheti, foglalását közvetlenül lemondhatja a vállalkozás felkeresése nélkül, illetve a következő alkalommal gyorsabban intézheti foglalását.
Fiókot akár foglalás közben, akár azt megelőzően is létrehozhat.
Amennyiben szerepel egy vállalkozás ügyfél-listáján, az még önmagában nem jelent saját fiókot. Ha a vállalkozás adta hozzá a foglaláskor, úgy akkor még nem jött létre egyéni fiók. Ezért jelenhet meg az „A fiók nem létezik” üzenet, amikor olyan jelszót szeretne visszaállítani, amelyet még soha nem állított be.
Fiók létrehozása foglalás közben
Nyissa meg annak a vállalkozásnak a Foglalási weboldalát, ahol foglalni szeretne.
Kattintson a jobb felső sarokban a Belépés lehetőségre.
Az oldal alján válassza a Regisztráció opciót.
Töltse ki a Teljes név, E-mail, Telefonszám és Jelszó mezőket.
Kattintson a Fiók létrehozása gombra.
Foglalást bejelentkezés nélkül is elindíthat, majd a folyamat legvégén eldöntheti, hogy a Bejelentkezés a Reservióval vagy a Vendégként folytatás lehetőséget választja.
Fiók létrehozása foglalás előtt
Látogasson el a Reservio regisztrációs oldalára.
Töltse ki a Teljes név, E-mail és Jelszó mezőket.
Kattintson a Fiók létrehozása gombra.
Fiók megerősítése
A regisztrációt követően a Reservio megerősítő e-mailt küld az Ön által megadott címre. Nyissa meg az üzenetet, és kattintson a Regisztráció megerősítése gombra. Amíg ezt nem erősíti meg, fiókja nem lesz aktív.
Nem találja az e-mailt? Ellenőrizze a Spam mappát, illetve győződjön meg róla, hogy helyesen írta be e-mail-címét.
Regisztráció Google, Apple vagy Facebook fiókkal
Az adatok kitöltése nélkül is elindíthatja a regisztrációt: csak kattintson a Google, Apple vagy Facebook opcióra a Vagy folytassa ezzel résznél, és engedélyezze a Reservio számára az adatok elérését. Ezt követően mindig ezzel a gombbal léphet be.
Hol találja foglalásait
Jelentkezzen be a vállalkozás Foglalási weboldalán, majd kattintson a jobb felső sarokban a nevére. Itt láthatóak foglalásai; az Összes foglalás megjelenítése lehetőséggel részletesen is áttekintheti a közelgő és a korábbi foglalásokat.
Lemondáshoz kattintson a foglalás melletti három pontra, majd válassza a Foglalás lemondása lehetőséget. Részletes leírásért lásd: Hogyan mondhatom le a foglalásomat?
Nem emlékszik jelszavára? A bejelentkezési oldalon válassza az Elfelejtett jelszó? lehetőséget, és küldünk egy linket új jelszó beállításához.
Nem biztos benne, hogy létrejött a foglalása? Bővebb tájékoztatásért lásd: Sikeresen létrejött a foglalásom?





