Planams: Free, Starter, Standartinis, Pro
Veikia su: darbalaukio naršyklė, mobilioji programėlė
Darbuotojas jau nebedirba Jūsų įmonėje? Ištrinkite jo profilį, kad jis nebebūtų rodomas Jūsų rezervacijos svetainėje ir klientai nebegalėtų atlikti rezervacijos pas šį asmenį.
Eikite į Nustatymų (1) skirtuką — Verslas — Darbuotojai (2).
Spustelėkite darbuotoją, kurio profilį norite ištrinti (3).
Viršutiniame dešiniajame kampe spustelėkite Trijų taškų piktogramą (1) ir pasirinkite raudoną Ištrinti darbuotoją parinktį (2).
Atsidarys patvirtinimo langas, kuriame būsite paklausti, ar tikrai norite ištrinti šio darbuotojo profilį. Patvirtinkite pasirinkimą spustelėdami raudoną Ištrinti mygtuką.
Svarbu žinoti: jei darbuotojui prieš ištrinant buvo priskirtos rezervacijos, rezervacijos išliks kalendoriuje. Rezervacijos detalėje darbuotojo lauke jos bus pažymėtos kaip Nepaskirta. Tokias rezervacijas galite išfiltruoti ir tada priskirti naują darbuotoją redaguodami rezervaciją.
Kur rasti šį nustatymą „Reservio Business“ mobiliojoje programėlėje
Darbuotojo profilį galite pašalinti ir mobiliojoje programėlėje.
Apatinėje juostoje spustelėkite Meniu piktogramą ir pasirinkite Darbuotojai.
Tuomet spustelėkite darbuotoją, kurį norite ištrinti.
Viršutiniame dešiniajame kampe spustelėkite Trijų taškų piktogramą.
Patvirtinkite pasirinkimą spustelėdami raudoną užrašą Ištrinti darbuotoją.
Patarimas: Jei nenorite, kad darbuotojų profiliai būtų rodomi rezervacijos svetainėje, nebūtina jų šalinti po vieną. Galite paprastai paslėpti visą darbuotojų sekciją.




