Planams: Free, Starter, Standartinis, Pro
Veikia su: stalinė naršyklė, mobilioji programėlė
Ar esate klientas, kuris rezervuoja paslaugas per „Reservio.cz“ portalą? Šis straipsnis skirtas verslams ir jų darbuotojams. Jeigu norite ištrinti kliento paskyrą, žiūrėkite Kaip ištrinti naudotojo paskyrą iš „Reservio.cz“ paslaugų portalo — kliento paskyros šalinimas atliekamas „Reservio“ programėlėje, o ne „Reservio Business“ programėlėje.
Verslo paskyra ir naudotojo paskyra – koks skirtumas?
Ištrynus Verslo paskyrą, pašalinamas visas verslas iš „Reservio“ – visos rezervacijos, klientų duomenys ir nustatymai bus ištrinti visam laikui.
Ištrynus Naudotojo paskyrą, pašalinama tik asmeninė Jūsų prieiga. Verslas lieka aktyvus, klientai gali ir toliau rezervuoti. Kiti naudotojai, turintys prieigą, nėra paveikiami.
Jeigu norite pašalinti viską, Pirmiausia ištrinkite verslo paskyrą, tada naudotojo paskyrą.
Prieš ištrinant
Prieš šalindami paskyrą, įsitikinkite, kad atlikote šiuos veiksmus:
Atšaukite automatinį prenumeratos atnaujinimą, kad būtų išvengta būsimų mokėjimų
Atsisiųskite visų duomenų atsargines kopijas, kuriuos norite išsaugoti
Patvirtinus paskyros ištrynimą, Turėsite 7 dienas apsigalvoti. Jums el. paštu atsiųsime atkūrimo nuorodą.
Kaip ištrinti verslo paskyrą (interneto naršyklėje)
Eikite į Internetinė rezervacija — Sąranka — Verslo profilis.
Dešiniajame puslapio viršuje spustelėkite Trijų taškų piktogramą ir pasirinkite Ištrinti paskyrą.
Įrašykite priežastį, kodėl išeinate (neprivaloma, bet labai naudinga).
Patvirtinkite ištrinimą.
Kad išvengtumėte neplanuotų mokėjimų, prieš trindami įsitikinkite, kad automatinis atnaujinimas išjungtas.
Kaip ištrinti naudotojo paskyrą (interneto naršyklėje)
Viršuje dešinėje spustelėkite savo avatarą, atidarykite Naudotojo profilį ir nustatymus, tada pasirinkite Programėlės nustatymai.
Programėlės nustatymų puslapyje dešiniajame viršuje paspauskite Trijų taškų piktogramą ir pasirinkite Ištrinti paskyrą.
Įrašykite priežastį (neprivaloma, bet vertinama).
Patvirtinkite ištrinimą.
Kaip ištrinti paskyras mobiliojoje programėlėje
„Reservio Business“ mobiliojoje programėlėje galite ištrinti tiek verslo paskyrą, tiek naudotojo paskyrą.
Verslo paskyros šalinimas
Apačioje paspauskite Nustatymų piktogramą.
Pasirinkite Profilis skiltyje Verslas.
Viršutiniame dešiniajame kampe bakstelėkite Trijų taškų piktogramą.
Patvirtinkite, bakstelėję raudoną Ištrinti verslo profilį mygtuką.
Naudotojo paskyros šalinimas
Apačioje paspauskite Meniu piktogramą.
Pasirinkite Verslo profilis skiltyje Internetinė rezervacija.
Viršutiniame dešiniajame kampe bakstelėkite Trijų taškų piktogramą.
Bakstelėkite raudoną Ištrinti naudotojo paskyrą mygtuką.
Įrašykite atsiliepimą ir pasirinkite Siųsti mums atsiliepimą arba Praleisti atsiliepimą.
Įveskite savo slaptažodį ir bakstelėkite raudoną Ištrinti mano naudotojo paskyrą mygtuką.







