Slik oppretter du en bedriftskonto

La oss komme igang! Det er utrolig enkelt.

Oppdatert over en uke siden

Reservio tilbyr enkel og praktisk administrasjon av kundenes bestillinger. Begynn gjerne å nyte de uovertrufne fordelene med et online bookingsystem:

• mulighet for å gjøre bestillinger direkte på nettet, uten unødvendige telefonsamtaler, 24 timer i døgnet,

• en oversikt over alle bestillinger på ett sted,

• personlig database over kunder, inkludert deres kontaktopplysninger,

• og bookingpåminnelser slik at kundene dine ikke glemmer avtalene sine.

Du kan registrere en ny Reservio-bedriftskonto direkte på nettstedet vårt www.reservio.com. Det er enkelt, og du er bare noen få raske skritt unna din nye bookingkalender!

1. Opprett en gratis kontohttps://app.reservio.com/sign-up.

2. Fyll ut den nødvendige informasjonen - firmanavn, fornavn, etternavn, e-postadresse og passord. Du kan også fortsette med Google, Apple eller Facebook og gi Reservio tilgang til dataene dine.

3. Bekreft opprettelsen av en ny konto med den blå knappen Opprette konto. Dette trinnet tar deg til neste side, der du velger type bestillinger i kalenderen din.