Hvordan sette opp eller endre adressen

La klientene dine vite hvor de kan stikke innom og legg til adressen din

Oppdatert over en uke siden

Angi bedriftsadressen din og la kundene få vite hvor de kan finne deg. Men ikke glem å endre det hvis du flytter virksomheten din til et nytt sted.

Sett opp en ny adresse

1. Hvis du ikke har konfigurert en adresse, åpner du Administrasjon fane - Min forretning - Business detaljer - Addresse - Legge til en ny adresse.

2. Et vindu med redigeringsalternativer åpnes. Du kan angi adressen ved å klikke på Endre -knappen eller tomt felt under teksten "Hvor ligger din bedrift?". Skriv inn gaten, byen og landet ditt, og klikk på Lagre.

3. I det siste trinnet vil du allerede se nylig angitt addresse. Dobbeltsjekk det for å sikre at det er riktig. Til slutt, ikke glem å lagre den igjen ved å klikke på Lagre endringer.

Endring av gammel adresse

1. Hvis du allerede har en adresse, men trenger å endre den, åpner du Administrasjon fane - Min forretning - Business detaljer - Addresse - Endre.

2. Et vindu med redigeringsalternativer åpnes. Du kan angi en ny adresse ved å klikke på Endre eller -feltet med den opprinnelige adressen (under "Hvor ligger din bedrift?"). Skriv inn den oppdaterte gaten, byen og landet, og klikk på Lagre knapp.

3. I det siste trinnet vil du allerede se oppdatert addresse. Dobbeltsjekk det for å sikre at det er riktig. Til slutt, ikke glem å lagre den igjen ved å klikke på Lagre endringer.

Her finner du denne innstillingen i Reservio Business-appen

Du kan også endre bedriftsadressen i mobilappen din. Bare klikk på Innstillinger -ikonet på den nederste linjen, og velg Profil. Deretter blar du litt ned, og der kan du se din Addresse. Du kan redigere den ved å klikke på penn på høyre side. Klikk deretter på Endre adresse og velg en ny adresse. Til slutt, ikke glem å lagre endringene.