Slik oppretter du gruppearrangementer i kalenderen din
Oppdatert over en uke siden

Hvis du har bestemt deg for å bruke kalenderen vår til gruppearrangementer, vil denne artikkelen vise deg hvordan du oppretter dem og bestiller plass for en kunde. Hvis du har valgt en kalender for individuelle avtaler, klikk her.

Slik oppretter du et arrangement

Du kan opprette en ny hendelse i Kalender -fanen ved å klikke på Opprett arrangement -knappen øverst til venstre. Alternativt kan du klikke på en bestemt dato og klokkeslett direkte i kalenderen.

Deretter vil du se et skjema der du fyller ut alle nødvendige opplysninger:

• Navnet på arrangementet - Det bør være nøyaktig nok til å gjøre det klart for kunden hva slags arrangement det dreier seg om.

• Tillegge tjenester - Velg hvilken tjeneste hendelsen gjelder.

• Tillegge ansatte - Dette er den ansatte som skal lede dette gruppearrangementet.

• Tid - Du kan velge en bestemt dato og klokkeslett for når arrangementet skal finne sted.

• Varighet - Arrangementets varighet forhåndsinnstilles automatisk av lengden på den tildelte tjenesten. Men du kan fritt oppdatere den i denne delen.

• Kapasitet - Den forhåndsutfylles automatisk i henhold til hvordan den er angitt i en bestemt tjeneste. Finn ut mer om klassekapasitet.

• Beskrivelse - Du kan legge til en beskrivelse som vises på bookingnettstedet etter at du har klikket på informasjonsikonet i arrangementet.

• Pris - Prisen på arrangementet fylles igjen ut automatisk, i henhold til tjenesteinnstillingene. I dette tilfellet kan du også endre det bare for denne spesielle hendelsen.

• Farge - Velg en farge for å skille hendelser fra hverandre i kalenderen.

• Gjentakelse - Hvis du tilbyr kurs eller leksjoner som gjentas regelmessig, trenger du ikke å legge dem inn enkeltvis i systemet. Du kan ganske enkelt stille inn gjentakelsen.

• Dette arrangementet er privat - Hvis kurset kun er ment for en lukket gruppe med faste kunder, angir du arrangementet som privat. Bare de kundene som du sender en lenke til for å opprette en bestilling vil kunne bestille den.

Hvor finner du denne innstillingen i Reservio Business-appen?

Du kan også opprette gruppearrangementer i mobilappen din. Bare åpne fanen Kalender og klikk på den røde plussknappen. Fyll ut de nødvendige opplysningene og lagre det ved å klikke på krysset i øvre høyre hjørne.

Hvordan bestille en plass for en klient i et opprettet arrangement

Hvis du allerede har opprettet arrangementsplanen din i kalenderen, er du klar for nye bestillinger fra kundene dine. Disse kan opprettes direkte i kalenderen eller via bestillingsnettstedet ditt.

En bestilling for kunden kan opprettes veldig enkelt og raskt:

• Klikk på en spesifikk hendelse og fyll inn kundens navn, e-postadresseog telefonnummer.

• Samtidig kan du velge om du bestille bare én eller flere plasser.

• Ved å klikke på knappen Legge til bekrefter du opprettelsen av bestillingen.

• Det vil umiddelbart gjenspeiles på bestillingsnettstedet, der antall gjenværende plasser i det gitte arrangementet oppdateres.