Administrasjon av bestillingstimer
Hvordan sette opp tilpassede bestillingstimer for en medarbeider
Hvordan sette opp tilpassede bestillingstimer for en medarbeider
Oppdatert over en uke siden

Bestillingstiden til den ansatte samsvarer ikke med dine generelle åpningstider? Sett opp tilpassede åpningstider for hver medarbeider separat og la dem jobbe på et tidspunkt som passer dem.

Gå til Administrasjon -fanen – Planlegging seksjon - Ansatte.

Ved å klikke på en bestemt ansatts navn vil du få opp et redigeringsark inkludert en avkrysningsrute som kan sjekkes til Sette egen bestillingstid. De ansattes arbeidstid fastsettes automatisk i henhold til bedriftens åpningstider. Du kan endre tidsperioden for når en ansatt kan godta bestillinger ved å Merk av i boksen.

Ved hjelp av Legge til timene -knappen, kan du velge dag og tidsintervall når en bestemt ansatt vil kunne godta bestillinger.

Vær oppmerksom på at alle arbeidsdager må angis når alternativet for tilpassede bestillingstimer er valgt. Det forutsettes at arbeidstaker ikke aksepterer timer de dagene du ikke har angitt bestillingstid for.

Vær oppmerksom på at innstilling av en ansatts egendefinerte åpningstider bare er tilgjengelig i kalenderen for individuelle avtaler. Kalenderen for gruppehendelser tilbyr ikke dette alternativet fordi du konfigurerer hendelser direkte for bestemte tider. Det betyr at klienter bare kan bestille disse forhåndsinnstilte hendelsene.

Generelle åpningstider vs. tilpassede bestillingstider

Systemet prioriterer den ansattes personlige åpningstider over Generell innstilling av åpningstider. Når en klient foretar en bestilling, vil systemet alltid Tilby bare de tidspunktene som er angitt i denne innstillingen.

Slik administrerer du timeplanen for bestemte dager

Tar din ansatt ferie eller vil ikke kunne jobbe på en bestemt dag, eller til og med på en bestemt del av den dagen? Du kan enkelt endre bestillingstider bare for disse spesifikke timene eller dagene. Finn ut hvordan du gjør det.