Få bestillinger
Slik deler du bestillingsnettstedet ditt på Facebook
Oppdatert over en uke siden

Ønsker du å gjøre bestillingsnettstedet ditt mer tilgjengelig og støtte veksten av klientellet? Del bookinglinken på Facebook, og se frem til nye kunder og bestillinger.

Dette delingsalternativet er plassert under kategorien MarkedsføringFå bestillinger.

• Klikk Facebook-knappen.

• Hvis du ikke er logget inn på Facebook, kan du gjøre det i det nye Facebook-vinduet som åpnes i neste trinn.

• Systemet vil automatisk opprette et Facebook-innlegg som kobler til bestillingsnettstedet ditt. Alt du trenger å gjøre er å legge til en kort beskrivelse og dele.

Bestillingsknappen på Facebook støttes dessverre ikke for øyeblikket.