Avbryt bestillingen
Oppdatert over en uke siden

Du trenger ikke å godkjenne hver bestilling du mottok fra klientene. Hvis du hadde en dårlig opplevelse med klienten, kan du ganske enkelt avslå bestillingsforespørselen. Eller du kan også avbestille en allerede bekreftet bestilling. Det tar bare noen få sekunder!

Bestillinger kan avbestilles i bestillingsinformasjonsskjemaet (se kapittel Kalenderinnstillinger for mer info) - bare klikk på bestillingen du vil avbestille direkte i kalenderen.

• I nedre høyre hjørne av bordet ser du alternativet Slett.

• Ved å klikke på det spør Reservio deg om du vil avbestille bestillingen. Enten avbryt dette alternativet, eller bekreft det ved å klikke på den røde Slett-knappen. Hvis klienten la e-posten sin, gir systemet deg en mulighet til å sende ham/ henne en melding med forklaringen (for eksempel at du ikke vil være tilgjengelig ;-))