Bestillinger
Ofte stilte spørsmål
Er det mulig å avbestille flere bestillinger samtidig?
Oppdatert over en uke siden

Dessverre støtter ikke systemet vårt for øyeblikket masseavbestilling av reservasjoner. Du kan imidlertid enkelt fjerne dem én etter én manuelt.

Avbestilling av bestillinger

I kalenderen for individuelle avtaler kan du slette en bestilling ved å klikke på den i delen Kalender:

Du kan slette en reservasjon i gruppearrangementskalenderen ved å velge det aktuelle arrangementet:

På slutten av reservasjonen bruker du de tre prikkene:

Slik avbestiller du bestillinger i Reservio Business-appen

I kalenderen for individuelle avtaler kan du avbryte en avtale ved å klikke på søppelbøtteikonet ved siden av krysset.

Hvis du vil slette en reservasjon i gruppearrangementskalenderen, klikker du på reservasjonen i det aktuelle arrangementet.

Der bruker du søppelbøtteikonet ved siden av krysset og bekrefter ved å klikke på knappen Avbryt bestilling .