Slik sjekker du bestillingsstatus
Oppdatert over en uke siden

For å sjekke statusen til en reservasjon i individuelle avtalekalender, klikker du bare på bestillingen i spørsmål. Nederst i vinduet ser du umiddelbart om reservasjonen er bekreftet eller ikke.

I gruppebegivenhetskalenderen kan du bekrefte bestillingsstatusen ved å klikke på begivenheten.

Slik sjekker du bestillingsstatus i Reservio Business-appen

Du kan også sjekke og endre reservasjonsstatus i mobilappen Reservio Business. I individuelle avtaler kalenderen klikker du bare på den aktuelle bestillingen .

Bestillingsstatusen vises da nederst i vinduet som dukker opp.

Hvis du vil sjekke bestillingsstatusen i gruppebegivenhetskalenderen , klikker du på det opprettede arrangementet.

Deretter ser du på skjermen om reservasjonen er bekreftet.