Klientadministrasjon
Generelt
Hvordan redigere eller slette en klientprofil
Oppdatert over en uke siden

Vil du legge til litt informasjon om klienten, skrive et notat om dem eller slette profilen deres? Klikk på Klienter fane og velg en bestemt klient hvis profil du vil administrere.

Redigere en klientprofil

Etter å ha klikket på den valgte klienten, åpnes en side med detaljene deres. For redigering, klikk enten Legge til e-post, Legge til telefonnummer, eller tannhjul -ikonet, og velg Endre klient.

Deretter vil du se Endre klient side, hvor du enkelt kan redigere eller fylle ut klientdetaljer. Ikke glem å bekrefte alle endringer ved å klikke på Lagre knapp.

Slette en klientprofil

Under tannhjul ikonet, finner du også Fjerne opsjon. Klikk på det hvis du vil slette denne klienten fra databasen din. Det kan være nyttig når denne klienten ikke lenger besøker deg.

Imidlertid hvis du sletter en klient som fortsatt har gyldige bestillinger i kalenderen din, vil systemet ikke lenger kunne tilordne dem riktig. I dette tilfellet vil bestillingene deres vises i kalenderen som anonymisert.

Her finner du denne innstillingen i Reservio Business-appen

Du kan også redigere og slette klientprofiler i mobilappen din. Bare klikk på Klienter -ikonet i den nederste linjen, og velg valgt klient hvis profil du vil administrere. Hvis du vil slette denne profilen, klikk på søppelbøtte. Hvis du trenger det redigere det, klikk på penn øverst til høyre. En redigeringsside åpnes, der du kan legge til eller redigere den nødvendige informasjonen. Til slutt, ikke glem å lagre endringene ved å klikke på flått øverst til høyre.

Klientdetaljer kan ikke endres

Hvis klienten er registrert (dvs. en klient med sin egen Survio-konto), vil systemet ikke tillate deg å redigere kontaktinformasjonen deres. Klienten kan bare redigere dem selv i sin profil.

Et lite blått ikon ved siden av klientens navn

Hvis du bruker Kupong-funksjon og du tilordne en av dem til en valgt klient, kan du enkelt gjenkjenne det i oversikten over alle klienter. Et blått ikon vises ved siden av navnet på klienten du tilordnet passet til. Takket være det kan du enkelt navigere mellom klienter. Hvis du vil vite mer om adgangstegn og fordelsprogrammet, klikker du på her.