Slik redigerer du en medarbeider
Oppdatert over en uke siden

Trenger du å endre en ansatts navn, e-postadresse eller tildelte tjenester? Du kan enkelt redigere all denne informasjonen i innstillingene.

1. Åpne fanen Administrasjon - Planlegging - Ansatte.

2. Klikk på den ansatte du vil endre informasjonen om.

3. Her kan du enkelt overskrive eller omkonfigurere all informasjon.

4. Til slutt må du ikke glemme Lagre endringene dine.

TIPS 1: Er du usikker på noen innstillinger? Se veiledninger relatert til synkronisering av kalendere eller konfigurering av egendefinerte bestillingstider.

Hvor finner du denne innstillingen i Reservio Business-appen?

Du kan også redigere en medarbeider i mobilappen.

1. Klikk på ikonet Innstillinger i bunnlinjen og velg Ansatte.

2. Klikk deretter på medarbeideren du vil endre informasjonen om.

3. I profilen deres kan du overskrive navnet deres, og bio eller endre tildelte tjenester. Hvis du vil redigere valgt informasjon, klikker du på penneikonet i den aktuelle raden.

TIPS 2: Den ansatte jobber ikke lenger i bedriften? Klikk på her for å finne ut hvordan du sletter profilen deres.