Slik oppretter du et egendefinert domene
Oppdatert denne uken

Vil du konfigurere domenet ditt for bestillingsnettstedet ditt? Hvis du har abonnert på Standard- eller Pro-planen, kan du endre URL-adressen med domenet inkludert. Som standard kjører bestillingsnettstedet på reservio.com-domenet, men denne funksjonen lar deg flytte bestillingsnettstedet ditt til domenet du ønsker. Takket være det vises ikke navnet på bookingsystemet vårt i navnet.

Slik setter du det opp:

• I innstillingene for domenet du planlegger å bruke, skriver du inn CNAME i DNS-posten nøyaktig i form av "domain.reservio.com". Ikke fyll ut nettadressen til bestillingsnettstedet ditt på Reservio-domenet, men kopier denne ovennevnte adressen nøyaktig.

Vær oppmerksom på at det egendefinerte domenet du velger, må være et underdomene på tredje nivå, for eksempel "subdomain.domain.com", for at oppsettet skal fungere som det skal.

Hvis du bare bruker domenet på andre nivå ("domain.com"), vil det ikke være effektivt å omdirigere til bestillingsnettstedet ditt.

• Når du har fylt ut CNAME riktig, aktiverer du det egendefinerte domenet i fanen Markedsføring - Innstillinger.

Ved å aktivere alternativet Egendefinert domene, vil du kunne fylle ut domenenavnet du har forberedt.

• Disse endringene vil være tilgjengelige innen 24 timer etter opps ettet.

Vær oppm erksom på dette: Når du konfigurerer nettbetalinger, vil det egendefinerte domenet opphøre å fungere, ettersom et sikkerhetstiltak krever at betalinger behandles på reservio.cz-portalen. I tillegg er det viktig å merke seg at nettbetalinger for øyeblikket bare er tilgjengelig i Tsjekkia.

Hvis du har en Enterprise-løsning, må du huske at innstillingen av et egendefinert domene gjelder for alle kalendere eller ingen. Du kan ikke angi et egendefinert domene bare for bestemte kalendere. Det egendefinerte domenet konfigureres på hovedsiden for booking, der kundene velger mellom filialer. Hver filial (kalender) får deretter opprettet sin egen bookingside ved å legge til "/nameofcalendar" etter URL-adressen til hovedwebsiden for booking.

TIPS: Hvis du vil endre URL-adressen til bookingnettstedet, men ønsker å forbli på reservio.com-domenet, kan du kontakte vår kundeservice (du finner ikke dette endringsalternativet i kontoen din, men bare vi kan gjøre det).