Fakturering og abonnement
Introduksjon til Reservio-planer

Beskrivelse av alle våre premiumabonnementer, inkludert gratisversjonen og Enterprise-løsningen.

Oppdatert over en uke siden

I Reservio tilbyr vi fleksible planer som passer dine behov. Enten du er en privatperson, en liten bedrift eller en bedrift i vekst, har vi et bredt utvalg av abonnementer som er utformet for å dekke dine unike behov. La oss se nærmere på funksjonene i de ulike abonnementene.

Gratis versjon av Reservio

Premium-planer

1. Starter plan

2. Standard plan

3. Pro plan

4. Enterprise

• En personlig konto som opprettes manuelt av teamet vårt.

• Administrer flere kalendere og filialer under én konto.

• Prisene varierer avhengig av antall kalendere og premiumfunksjoner som brukes.

• Minimum månedlig betaling starter på 325 NOK

Er du klar til å velge abonnement? Besøk Reservio prisliste for detaljert informasjon om hvert abonnement. Velg den som passer best med målene dine, og begynn å optimalisere planleggingen i dag! Hvis du er interessert i Enterprise-løsningen vår, kan du ta kontakt med vår kundeservice for å få personlig assistanse.