Premiumtjenester
Slik gir du de ansatte brukertilgang

Hjelp teamet ditt til å jobbe bedre ved å gi dem brukertilgang til kontoen din.

Oppdatert over en uke siden

Vil du at de ansatte skal ha egen tilgang til systemet slik at de kan administrere bestillinger? La dem logge inn på kontoen, og identifiser deretter hvilken informasjon de har og ikke har tilgang til. Innlogging for ansatte er bare tilgjengelig i Pro Premium-abonnementet.

Denne funksjonen er nyttig hvis du har en bedrift med flere ansatte og du ønsker at hver enkelt av dem skal kunne se bookingkalenderen direkte. Hvis du trenger hjelp til å administrere hele bookingsystemet, kan du gi personalet full tilgang.

Registrering av ansattes brukerkonto

Før de ansatte kan få brukertilgang til virksomheten din, , må de opprette egne Reservio-kontoer og registrere seg på. Dette kan de enkelt gjøre via bedriftens bestillingsnettsted.

Slik registrerer du en konto:

1. På bestillingsnettstedet kan de ansatte klikke på "Logg inn"-knappen i øverste høyre hjørne.

2. Nederst på nettsiden finner de knappen "Registrer deg".

3. Når de har opprettet og verifisert sine Reservio-kontoer, kan du gi dem brukertilgang til bedriftens Reservio-konto.

Opprette brukertilgang

Ved å følge de neste trinnene kan du opprette brukertilgang for medarbeiderne dine.

1. Åpne fanen Business - Scheduling - Staff.

2. Klikk på den ansatte som du vil gi tilgang til.

3. Du vil se profilen deres, der du først fyller inn e-postadressen som de skal logge inn med.

4. Deretter merker du av i boksen ved siden av skiltet "Tillat ansatte å logge inn og administrere egne bestillinger". Du har nå opprettet en egen tilgang for denne medarbeideren. De kan redigere, avbestille eller opprette nye bestillinger etter at de har logget inn.

5. I tillegg til grunnleggende tilgang kan du også aktivere andre administrasjonsalternativer. Disse vises når du merker av i boksen ovenfor. Velg om du vil gi den ansatte tilgang til:

• Alle bookinger - ansatte har mulighet til å laste opp, redigere og slette alle bookinger, inkludert andre ansattes bookinger.

• Kundeliste - de ansatte kan se alle kunder, deres kontaktinformasjon, nylige aktiviteter, hvor ofte de bruker tjenestene dine, og de kan legge til notater i kundenes profiler.

• Seksjonene Business, Statistics, Promote - ansatte har mulighet til å se og administrere de nevnte seksjonene. Dette er det høyeste tilgangsnivået, identisk med rollen til hovedadministratoren.

6. Bekreft opprettelsen av tilgangen med knappen Save .

7. Den ansatte vil motta en e-postinvitasjon for å få tilgang til kalenderen. Her finner de en knapp for å bekrefte tilgangen. De kan gå til påloggingssiden, opprette et passord og deretter logge på kalenderen.

En liten advarsel: Hvis du har gitt tilgang til en uregistrert medarbeider, anbefaler vi at du trekker tilbake tilgangen, ber medarbeideren opprette en konto og deretter gir tilgang på nytt. Dette sikrer en smidigere prosess.