Gå til hovedinnhold

Slik gir du de ansatte brukertilgang

Gjør teamet ditt mer effektivt ved å gi dem brukertilgang til kontoen din.

Skrevet av Kristína Žiaková

For abonnement: Pro

Fungerer på: datamaskin, nettleser

Vil du at de ansatte skal ha sin egen brukertilgang til bestillingssystemet, slik at de kan håndtere bestillinger selv? Gi dem mulighet til å logge inn på kontoen og bestem akkurat hva de skal ha brukertilgang til. Ansattinnlogging er kun tilgjengelig i Pro-abonnementet.

Denne funksjonen er perfekt for deg som har flere ansatte og vil at hver av dem enkelt skal kunne følge med på bestillingskalenderen. Trenger du å la noen administrere hele bestillingssystemet, kan du gi de ansatte full brukertilgang.

Slik oppretter du brukertilgang

Følg stegene under for å gi de ansatte brukertilgang. Den ansatte trenger ikke å ha en Reservio-konto fra før – invitasjonen fungerer uansett.

  1. Gå til Innstillinger (1) — Bedrift — Ansatte (2).

  2. Klikk på den ansatte (3) du vil gi brukertilgang til.

  3. Du ser nå profilen deres, hvor du først skriver inn e-postadressen deres (4) – denne brukes som innlogging.

  4. Så skrur du på bryteren ved siden av "Inviter ansatt" (6). Nå har du opprettet en egen brukertilgang for den ansatte. Etter innlogging kan de redigere, avlyse eller opprette nye bestillinger.

  5. I tillegg til grunnleggende brukertilgang kan du også gi Flere administrasjonsalternativer (2). Disse blir synlige når bryteren over (1) er aktivert. Velg om den ansatte skal ha brukertilgang til:

    • Alle kalendere — de ansatte kan legge inn, endre og slette alle bestillinger, også for andre ansatte.

    • Kunder — de ansatte får se alle kunder, kontaktinfo, aktivitet, besøksfrekvens og kan legge inn notater på kundens profil.

    • Innstillinger — de ansatte får brukertilgang til og kan endre Salg, Nettbestilling og Innstillinger. Dette gir samme tilgangsnivå som hovedadministrator.

    Greit å vite: Kunder gjelder kun brukertilgang til hele kundelisten. De ansatte vil alltid se telefon og e-post til kunder i sine egne bestillinger – dette kan ikke deaktiveres.

  6. Bekreft valg med Lagre endringer-knappen (1).

  7. Den ansatte får en e-post med invitasjon og en knapp for å bekrefte brukertilgangen:

    • Hvis den ansatte ikke har Reservio-konto, kan vedkommende opprette passord og deretter logge inn som vanlig for å se bestillingskalenderen.

    • Hvis den ansatte allerede har Reservio-konto, fører knappen rett til innlogging. Etterpå får de tilgang til bestillingskalenderen.

Svarte dette på spørsmålet?