Håndtering av feil
Jeg kan ikke foreta en bestilling, systemet henviser meg til kundestøtte eller rapporterer en feil. Hva skal jeg gjøre?
Jeg kan ikke foreta en bestilling, systemet henviser meg til kundestøtte eller rapporterer en feil. Hva skal jeg gjøre?
Oppdatert over en uke siden

Prøver du å foreta en bestilling, men systemet melder om en feil? Flere situasjoner kan oppstå, men du kan løse dem selv:

• Tidspunktet du ønsker å bestille er booket en stund før deg og er ikke lenger tilgjengelig - vennligst velg et annet tidspunkt.

• Du er allerede booket til dette arrangementet - Det er dessverre ikke mulig å booke flere plasser til et arrangement der du allerede har gjort en booking. Alternativt kan du sjekke at du bestiller til riktig arrangement.

• Det valgte arrangementet er fullt - velg et annet tidspunkt eller et annet arrangement.

• Betalingen mislyktes - prøv å betale på nytt, eller velg en annen betalingsmåte. Hvis du ikke klarer å løse problemet, kan du kontakte vår kundeservice som gjerne hjelper deg.

• Enten er den valgte bestillingstiden ikke gyldig, eller så er arrangementet avlyst - virksomheten har endret eller avlyst dette eksisterende arrangementet, så velg et annet.

• Bare eksisterende kunder for denne virksomheten kan foreta en bestilling - virksomheten har kun bestillinger åpne for kunder som allerede er i deres database. Kontakt virksomheten for ytterligere hjelp.

• Kun nye kunder eller kunder med gyldig pass kan bestille - sjekk at du bruker riktig pass med penger eller gratisbilletter igjen. Men hvis du ikke har kjøpt et pass fra denne virksomheten, kan du kontakte dem for ytterligere hjelp.

• Bestillingen ble ikke bekreftet på grunn av tilkoblingsproblemer - sjekk internettforbindelsen din og prøv å foreta bestillingen på nytt.

• Du må bekrefte e-postadressen din for å fullføre denne reservasjonen - sjekk e-postboksen din og klikk på knappen "Gå til konto" i e-postbekreftelsen "Velkommen til Reservio".

• Virksomheten har nådd sin bestillingsgrense - kontakt virksomheten for ytterligere hjelp.

Det kan også hende at du ser meldingen "Oops! Vi er ikke sikre på hva som skjedde". I så fall kan du kontakte vår kundeservice på.