Slik setter du opp språket for kontoen din og bestillingsnettstedet
Slik setter du opp språket for kontoen din og bestillingsnettstedet
Oppdatert over en uke siden

Standard systemspråk

I Reservio kan du enkelt endre systemspråket. Det er to måter å gjøre det på. Den ene er gjennom profilikonet ditt øverst til høyre. Velg deretter Brukerprofil og innstillinger — App innstillinger — Språk og valuta.

Du kan bruke den andre metoden hvis du har fanen Kalender åpen. Øverst til høyre, under profilikonet ditt, klikk på tannhjul ikonet og klikk på Innstillinger.

Standardspråk er språket for grensesnittet som du som administrator bruker direkte. Du kan velge mellom opptil 12 språk.

Ikke glem å lagre endringene.

Hvor finner du denne innstillingen i Reservio Business-appen

Du kan også endre standard systemspråk i mobilappen din. Bare klikk på Innstillinger -ikonet i den nederste linjen og velg App innstillinger. Deretter scroller du litt ned og der kan du se innstillingene under overskriften Språk og valuta.

Språk for bestillingsnettstedet

I tillegg til å endre systemspråket, kan du også endre språket på bestillingsnettstedet ditt, der kundene foretar bestillinger. Du finner denne innstillingen i delen MarkedsføringInnstillinger. På samme måte kan du velge mellom de 12 språkene.

TIPS: Du kan angi bestillingsnettstedet ditt til et annet språk enn systemspråket ditt.