Kontoinnstillinger
Oppdatert over en uke siden

Trenger du å endre passord, språk eller tidssone for systemet eller angi en varsling? Du finner alle disse innstillingene ved å klikke på profilikonet ditt øverst til høyre og velge alternativet Brukerprofil og innstillinger.

Brukerprofil

Du kan angi følgende opplysninger på siden Brukerprofil:

• Profilbilde - For å legge til et profilbilde, klikk på kameraikonet og last opp et bilde etter eget valg.

• Profilnavn - Klikk på linjen med navnet ditt og endre det. Men husk at dette er navnet på kontoen din og ikke navnet på selskapet (finn ut mer om hvordan du endrer firmanavnet).

• E-post - Du kan ikke endre e-postadressen din i kontoinnstillingene. Hvis du trenger å endre e-postadressen din, kan du ta kontakt med Kundeservice, som gjerne hjelper deg.

• Passord - Klikk på knappen Endre passord, fyll inn ditt nåværende passord og deretter det nye passordet, som du vil bruke neste gang du logger på kontoen din.

Slik redigerer du en brukerprofil i Reservio Business-appen

Du kan også endre profilbilde, navn og passord via mobilappen din. Klikk på ikonet Innstillinger i den nederste linjen og velg Min profil. Du kan legge til et profilbilde ved å klikke på kameraikonet. Du kan endre ditt navn og passord ved å klikke på blyantikonet på høyre side av siden i den aktuelle linjen.

Appinnstillinger - dato & tid, språk & valuta

I denne delen kan du angi følgende:

1. Dato- og tidsinnstillinger:

• Tidssonen settes automatisk i henhold til forretningsadressen din.

• I de tre følgende feltene kan du stille inn visning av dato og klokkeslett.

• Du kan velge klokkeslett og datoformat eller bestemme om uken i kalenderen din starter på mandag eller søndag.

2. Språk og valuta:

• I den første linjen kan du angi standard system språk. Husk at du angir språket for grensesnittet som du som administrator skal bruke direkte.

• Se denne veiledningen hvis du vil endre språket for bestillingsnettstedet ditt.

• Du finner også muligheten til å velge en bestemt valuta. Dette er valutaen kundene dine ser i prisene på tjenestene dine.

Hvor finner du denne innstillingen i Reservio Business-appen?

Du kan også endre dato & klokkeslett og språk & valuta via mobilappen din. Klikk på ikonet Innstillinger i den nederste linjen og velg App-innstillinger. Øverst på siden finner du dato & tidsinnstillinger, og når du blar nedover finner du systemets språk & valutainnstillinger. Du kan redigere alle data ved å klikke på penn-ikonet på høyre side av siden i den aktuelle linjen.

Varslinger

I den siste delen kan du administrere Varslinger som systemet sender til deg som administrator eller til dine ansatte. Hver rad representerer en av situasjonene der du kan motta varsler:

• når en bestilling bekreftes,

• når en bestilling avbestilles,

• når en bestilling venter på bekreftelse,

• nyheter, tips og triks.

I menyen under navnet på situasjonen velger du om du vil motta varsler og eventuelt i hvilken form. Er du usikker på hva disse situasjonene representerer? Klikk her for å lese mer om meldinger.