Hvordan sette opp SMS- og e-postvarsler for ansatte og administratorer
Hvordan sette opp SMS- og e-postvarsler for ansatte og administratorer

Sending av SMS og e-postvarsler

Oppdatert over en uke siden

Vil du følge med og vite alt om bestillingene dine? Sett opp varsler for deg og dine ansatte og motta informative meldinger.

Varsler for administrator

Det er to måter å få tilgang til varslingsinnstillingene som sendes til deg, som administrator. Du kan bruke den første hvis du for øyeblikket har Kalender -fanen åpen. I øvre høyre hjørne, under profilikonet ditt, klikker du på tannhjul og velg Innstillinger.

Den andre måten er gjennom Profil-ikon øverst til høyre. Velge Brukerprofil og innstillingerVarslinger SMS og e-postvarsler.

Der kan du administrere sending av varsler for følgende situasjoner:

• Når en bestilling er bekreftet — Systemet informerer deg om hver nye bestilling gjort av klienten.

• Når en bestilling blir kansellert — Informerer deg når kunden kansellerer sin bestilling.

• Når en bestilling venter på bekreftelse — Denne typen varsel sendes bare hvis du godkjenner alle bestillinger i systemet manuelt. I dette tilfellet vil du først motta denne informasjonsmeldingen, og først etter din godkjenning er kundens bestilling gyldig.

• Nyheter, tips og triks — Få den nyeste informasjonen om oppdateringer, nye funksjoner og tips for den mest effektive bruken av Survio. Hvis du er interessert i disse meldingene, velger du alternativet E-post.

Etter å ha klikket på pilen til høyre for den valgte kategorien, kan du velge om du vil motta varselet (eller ikke) og i hvilken form. Du kan velge:

• Ingen (dvs. ikke motta varsler),

• bare E-post,

• bare SMS,

• eller en kombinasjon av E-post + SMS.

Det eneste unntaket er Nyheter, tips og triks kategori, hvor du bare kan velge mellom Ingen og E-post.

Hvis du har brukt opp all forhåndsbetalt SMS, ser du en mørk blå stolpe med Kjøp igjen og Få mer informasjon -knappene øverst i varslingsinnstillingene. Klikke Kjøp igjen tar deg direkte til ditt valg av SMS-pakke. Finn mer informasjon om alternativer for kjøpe en SMS-pakke.

Varsler for ansatte

Du kan sette opp varsler også for dine ansatte. Åpne ikonet Administrasjon -fanen – Planlegging Ansatte og velg ikonet spesifikk ansatt Hvem du vil angi varslene for.

I detaljene til medarbeiderens profil merker du bare av for alternativet for å La ansatte vite om nye bestillinger via e-post.

TIPS: Sende Påminnelser til klienter også, og redusere risikoen for at de glemmer bestillingen. Du kan også legge til Egen tekst til meldingene, som du kan bruke til å minne klienter, for eksempel, om hva de bør ta med seg.