Hvordan sette opp egendefinerte meldinger
Oppdatert over en uke siden

Ønsker du å informere kundene dine på forhånd om hvordan de skal forberede et besøk til bedriften din eller hvor mange minutter i forveien de bør ankomme? Bruk den egendefinerte meldingsfunksjonen og legg til din egen tekst i de automatiske SMS- eller e-postvarslene. Denne funksjonen er inkludert i Standard og Pro premium-planene.

Hvor du finner egendefinerte meldingsinnstillinger

For å angi de egendefinerte meldingene, klikk på Administrasjon-fanen — PlanleggingMeldinger delen.

Systemet åpner et redigeringsvindu etter å ha klikket på en bestemt meldingskategori.

Denne siden er delt inn i to deler. Øverst er det innstillinger for e-postmeldinger og under dem er det innstillinger for SMS-meldinger. Hver av dem må settes separat.

E-postmeldinger

• På høyre side av siden vil du se en knapp som heter Aktiver sending. Hvis den er aktivert (dvs. lyser grønt), vil den valgte meldingen automatisk sendes til klienten.

• Deretter kan du se alternativer for å redigere de egendefinerte meldingene.

Du kan endre:

• Emnet for meldingen — Denne teksten vil vises som emne for e-poster som sendes til klienter.

• Meldingstekst — Denne delen representerer den spesifikke ordlyden i meldingen din. Når du bruker variabler, erstatter systemet dem automatisk med spesifikk informasjon. Takket være det kan du gjøre tekstene mer personlige for kundene dine. For eksempel, når vi setter inn variabelen CLIENT_NAME i teksten, erstatter systemet den alltid med navnet på den gitte klienten.

• Du kan se forhåndsvisningen av meldingen i vinduet Forhåndsvis melding.

• For å gjenopprette meldingen til dens opprinnelige tekst, klikk Angi standardinnstillinger nederst.

SMS-meldinger

• For å aktivere sending av SMS-meldinger, må du aktivere den aktuelle knappen på høyre side av siden.

• Etter at den blir grønn, kan du begynne å tilpasse den.

• For å gjenopprette den opprinnelige teksten i meldingen, klikk på Angi standardinnstillinger.

Se karaktertellingen!

Under meldingsteksten kan du se antall tegn som gjenstår for én SMS. Standardlengden på én SMS-melding er 160 tegn. Hvis du overskrider denne grensen, i stedet for ett varsel, vil klienten motta 2 eller enda flere SMS-meldinger (hvert 160 tegn = en ny melding). Vær forsiktig, spesielt hvis du setter inn variabler i meldingen - de fungerer på samme måte som i e-postvarsler. Disse vil bli erstattet av navnet på klienten din i meldingen, eller navnet på tjenesten, slik at lengden på SMS-meldingen kan endres etterpå.

Til slutt, ikke glem å lagre alle endringer.

SMS-en eller e-postmeldingen du nettopp har konfigurert vil bli sendt til alle klienter, uavhengig av tjenesten de bestiller. Det betyr at det ikke er mulig å angi en egendefinert melding for hver tjeneste separat.