Håndtere manglende oppmøte

Tips for å forhindre glemte bestillinger

Oppdatert over en uke siden

Et veldig vanlig problem for tjenesteleverandører er ikke-viste kunder som får selskapet til å gå glipp av fortjeneste. Hvis du har erfaring med denne situasjonen, prøv tipsene våre for å hjelpe deg med å bli kvitt de tapte bestillingene.

1. Send automatiske bestillingspåminnelser

Påminn kundene dine via e-post og gjenta avtalt tid og sted før bestillingen finner sted. Med de riktige innstillingene, vil systemet alltid automatisk sende en melding til klienter på det tidspunktet du velger.

2. Forsikre kundene om bestillingen via SMS

Hvis du vil forsikre deg om at kundene dine ikke glemmer, velg premium SMS-meldingsfunksjonen for å sende påminnelser. Ifølge undersøkelser er åpningsraten høyere for SMS enn for e-post. For å begynne å sende automatiske SMS-påminnelser må du ha en av premiumplanene våre aktive og en av våre SMS-pakker kjøpt. SMS-påminnelser kan redusere tapte bestillinger med opptil 75 %.

3. Tilpass teksten til påminnelser

Kommunikasjon med kunder er veldig viktig. Det er derfor Standard- og Pro-planene lar tjenesteleverandører tilpasse teksten til påminnelser. Du kan legge til dine detaljer om en kommende bestilling, som ikke bare vil unngå å glemme, men også unngå unødvendige misforståelser.

4. Sett opp en bestillingsregel

En av de vanligste årsakene til at kunder glemmer arrangementet sitt, er at de bestilte for lenge siden. Sett derfor et tidspunkt når de tidligste og siste kundene dine kan opprette bestillinger før avtalen.

I AdministrasjonPlanleggingBestillingsregler, vær oppmerksom på den aller første varen. Klikk på rullegardinlisten under "Ikke tidligere enn" og velg en egendefinert verdi fra 1 til 360 dager. På samme måte velger du en verdi mellom 5 minutter og 60 dager for "Ikke senere enn".

5. Blokker klienter som gjentatte ganger ikke møter opp

Ingen av de foregående punktene har fungert for noen klienter? Vurder om det i det hele tatt er verdt å la dem fortsette å bestille tjenestene dine hvis de gjentatte ganger glemmer avtalen. Du kan blokker disse glemsomme kundene og fokuser deretter på mer ansvarlige kunder som gir deg mer inntekt.

I tillegg til å eliminere glemte bestillinger, tilbyr Reservio andre måter å legge til konsistens i inntektene dine. Du kan for eksempel tilby kuponger, der kundene betaler for tjenester på forhånd og du ikke blir like hardt rammet når de ikke dukker opp.

Du kan være interessert i: