Markedsføring
Regler
Hvordan sette opp retningslinjer
Oppdatert over en uke siden

Hvis du trenger å angi retningslinjene dine, for eksempel for å lage en Personvernregler eller Vilkår og betingelser, kan du legge dem til i Markedsføring Erklæringer.

Vilkår og betingelser og Personvernregler

Du kan lage dine Vilkår og betingelser og Personvernreglene dine som klienter må godta når de foretar en bestilling hos deg. For å legge til teksten, klikk på Opprett, og bruk deretter editoren til å lime inn eller skrive inn teksten. Når du er ferdig, ikke glem å lagre endringene ved å klikke på Ferdig.

Oppbevaring av data

Hvis du trenger å overholde lokale regler for personvern, lar den neste delen deg velge hvor lenge du vil beholde klientens data. Bruk rullegardinmenyen for å velge når dataene skal slettes automatisk. Det er noen få alternativer fra Aldri til Etter 1 år. Du kan også angi en egendefinert verdi.

Markedsføringskunngjøringer

Reservio tilbyr muligheten til å be kundene dine om tillatelse til å sende reklame- eller markedsføringsmeldinger. Les mer om markedsføringskunngjøringer.

Hvor finner du disse innstillingene i Reservio Business-appen

Du finner alle Erklæringer innstillingene under Innstillinger knappen ved siden av Profil fanen.