Slik angir du en tidssone eller et tidsformat
Oppdatert over en uke siden

Trenger du å tilpasse kalenderen din til dine utenlandske kunder? Det er ikke noe enklere enn å angi nøyaktig tidssone, tidsformat eller hvilken dag uken starter i bookingkalenderen din.

Du finner innstillingene for dato og klokkeslett under -profilikonet ditt øverst til høyre. Velg Brukerprofil og innstillinger - App innstillinger.

• For Redigering av tidssone, klikk på rullegardinlisten med automatisk innstilte tidssoner. Velg tidssonen du vil bruke på bestillingsnettstedet ditt. Når en kunde fra en annen tidssone besøker bestillingsnettstedet ditt, vil de se kalenderen justert til sin tidssone samt et varsel om at bestillingstidene er i en annen tidssone. Derfor trenger du ikke å bekymre deg for feilkommunikasjon.

• I Datoformatkan du velge hvilken stil datoene skal vises i på bookingnettstedet ditt. Du kan velge å starte med en dag, en måned eller et år.

• I Tidsformatetangir du om du vil bruke 24-timers- eller 12-timersformatet (AM/PM). Det avhenger bare av dine preferanser.

• Det siste alternativet er som angir hvilken dag en uke starter. Du kan velge mellom søndag og mandag. Igjen avhenger det hovedsakelig av vanene til kundene dine.

Husk til slutt å lagre innstillingene dine.